raduenea Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Salut, Ma tot chinui din decembrie impreuna cu cei de la Fan Courier sa fac functional modulul lor pentru prestashop 1.7. Ce am facut: 1. Instalat modul fancourier 1.7 in platforma. 2. configurare modul (atasat) In urma unei comenzi se genereaza order-ul din atasament (tracking.jpg). Ca observatie daca dau refresh la pagina apare alt Tracking number. E un pic ciudat si nici cei de la Fan Courier nu mi-au raspuns daca asa e bine sau nu. La click pe Tracking number se deschide http://www.selfawb.ro/order.php?order_id=cf6eb28778c65f8aa5bd48a4ab604022 cu mesajul "Error order_id." . Ce am observat este ca a doua zi link-ul este functional. Din punctul meu de vedere ceva nu se leaga si nu inteleg cum se trimit datele clientului la ei. Sper ca poate cineva s-a mai lovit de asta si imi poate oferi suport. Merci Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 probabil devine valid numai dupa procesarea de catre Fan a coletului . Am aceiasi problema , dar am ales sa trimit si sa fac awb manual si printr-un email personalizat folosind in lista curierilor linkul http://www.fancourier.ro/awb.php?xawb=@ unde @ va fi preluat de catre awb introdus la numarul de urmarire in comanda PS. Daca rezolvi situatia te rog sa postezi cauza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
raduenea Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 (edited) Banuiesc ca emailul il trimiti la schimbarea unui status. Edited February 11, 2018 by raduenea (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasq Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 La mine nu apare in finalizare comanda. Am activat toate serviciile FAN din Modalitati livrare si nu apare nici unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luslucian Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Salut, am aceeasi problema dar s una mai suparatoare. Cand selectez Fan courier cont colector in back office pentru produsele trimise daca utilizatorul nu este logat in cont apare livrare "GRATUITA" dupa ce se logheaza apare 20 ron la livrare. Este aceeasi problema si la voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanC Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Salut lucian am aceasi problema. Ai gasit vreo solutie ? Am incercat sa modific putin logica prin CartPresenter dar nu am reusit ... am dat de alte erori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luslucian Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Da, am modificat in traducere cuvantul Gratuit cu Dupa logare in cont. undeva pe la transalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Salutare, Pentru o solutie profi va recomand sa modulul urmator pentru Fan Courier: https://addons.prestashop.com/en/shipping-carriers/46400-romanian-carriers-fan-courier.html Este dezvoltat de mine, vi-l pot da cu factura de Romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atego.ro Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Si incetineste la fel de mult magazinul precum cel gratuit de la Fancourier? Dupa instalarea celui de la Fancourier imi apare un delay de 3 secunde de la apasare "adauga in cos" pana imi apare efectiv produsul in cos. Daca dezinstalez modulul functioneaza din nou rapid. !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted March 23, 2021 Share Posted March 23, 2021 15 hours ago, Atego.ro said: Si incetineste la fel de mult magazinul precum cel gratuit de la Fancourier? Dupa instalarea celui de la Fancourier imi apare un delay de 3 secunde de la apasare "adauga in cos" pana imi apare efectiv produsul in cos. Daca dezinstalez modulul functioneaza din nou rapid. !? Salutare, nu incetineste deloc magazinul daca e utilizat calculul local. Delay-ul de 3 secunde este rezultatul a 2 apeluri API care se fac pentru fiecare incarcare de pagina atat timp cat exista produse in cos, n-ai cum sa scapi de el daca se foloseste calcul prin API. PS: Calculul local tine cont si de km suplimentari, si de kg suplimentare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
megahost Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 @Geo Burlibasa Salut. Acest modul poate fi testat, exista o versiune shareware sau limitata pe cateva zile? Sunt tare curios daca incetineste magazinul. Cea de la fancourier il omoara pur si simplu, tot ce tine de produse mi se incarca in 40-50 de secunde dupa instalarea acestui modul. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo Burlibasa Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Salut, Se poate testa in demo-ul de aici: https://addons.prestashop.com/en/shipping-carriers/46400-romanian-carriers-fan-courier.html Nu incetineste magazinul atat timp cat e folosit pe modul de calcul local. Modulul original incetineste magazinul pentru ca face apeluri API pentru preluarea costului de transport la fiecare incarcare de pagina. Nu e cazul modulului meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrumi Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 On 2/5/2023 at 3:20 PM, Geo Burlibasa said: Salut, Se poate testa in demo-ul de aici: https://addons.prestashop.com/en/shipping-carriers/46400-romanian-carriers-fan-courier.html Nu incetineste magazinul atat timp cat e folosit pe modul de calcul local. Modulul original incetineste magazinul pentru ca face apeluri API pentru preluarea costului de transport la fiecare incarcare de pagina. Nu e cazul modulului meu. Salut, Functioneaza si pe versiunea de prestashop.8.? Merci, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts