malcek Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Živijo vsem skupaj danes smo me kontaktirali iz Addons in me vprašali kateri modul bi si najbolj želeli da bi bil dostopen na ADDONS za nakup. Če poznate morda katerega programerja, ki bi bil pripravljen tudi napisati modul po njihovih standardih so na voljo tudi sredstva iz fonda za razvoj. Več o temu pa na povezavi. V odgovore na to objavo lahko napišete kaj bi si vi želeli. Mora pa biti modul prilagojen uporabi na Slovenskem tržišču. https://addons.prestashop.com/en/integration-fund lep pozdrav Martin Seznam slovenskih modulov: BOLHA - objava izdelkov na bolhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
espacious Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Trenutno bi želel Multi Accessories Pro za P 1.7.3.1, ter da popravijo slider pri modulu Feacted search ... Pa mogoče ReCaptcha FREE za 1.7.3.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kljukec Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 sam bi imel rad opcijo izdelek z montažo - lahko kot atribut - problem nastane v 9,5% davku LP Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 Dodajam povezavo na reCapatcha modul za verzijo 1.6 in 1.7, da ne boste dobivali preveč spama lp martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 in še eno dobro novost in sicer je pošta slovenije naredila modul za izbiro pošte, servisa ali paketomata. Modul lahko že uporabite: https://www.posta.si/poslovno/spletne-trgovine/vticnik-za-spletne-trgovine/prestashop če pa naletite na kakšne težave naredite nov podlistek, ki bo povezan samo z njihovim modulom. Če bomo sodelovali vsi skupaj bodo tudi oni naredili modul, tako kot ga bomo mi potrebovali.. lp martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
espacious Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 (edited) Pozdrav, super hvala malcek za linke! Pohvalno za modul Pošta Slovenije, bom preizkusil, se pa nadejam za verzijo za PS 1.7 off topic: se kdo spozna na integracijo GTM(Google tag manager) in Prestashop. Imam namreč probleme z dataLayer-jem ... nekako mi ne uspe poslati podatkov. Če da me lahko z veseljem kontaktira. Edited December 7, 2018 by espacious (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted December 7, 2018 Author Share Posted December 7, 2018 kupi modul, ki to kontrolira in še marsikaj drugega lahko notri daš (facebook pixel, analytics, tweeter). stane sicer 79 eur, ampak na enem mestu upravljaš z vsemi kodami lp martin Link to comment Share on other sites More sharing options...
espacious Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Sem nabavil modul odlično dela. Hvala za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitajc Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 prva stvar za na "wish list" bi bil najbrž modul za procesiranje Maestro bančne kartice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcek Posted October 23, 2019 Author Share Posted October 23, 2019 bi bil, če bi si to zaslužil. trenutno si ne 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rok Posted December 28, 2019 Share Posted December 28, 2019 (edited) . Edited September 1, 2020 by Rok (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts