ypsilionis Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Atsiprašome, negalime pasiūlyti vežėjo, kuris atgabentų užsakymą šiuo adresu!Nustaciau adresa palanga, lietuva. Kur pradeti ieskoti problemos? kur nustatyt kad pristatymas i visa lietuva?Aciu kolegos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stager Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Pas mane irgi Nors vezeje turiu isivedes ir padares pagrindiniu vezeju parduotuveje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Jei dar domina man i PM parasykite as zinau (PS sedejau 6 valandas ir ieskojau) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyzzza Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Na va, susitvarkiau su problema ( Beje martin18 galejai ir pasidalinti informacija ) Tai va :1. Einam i Shipping->Price Ranges , ir nustatom kainu ribas. Pas mane nuo 0 iki 10000Lt (cia kaip supratau kai kaina bus tokia, tai tas kurjeris isirinks automatiskai). Man teko daryti Add New , nes nebuvo jokiu irasu isvis tenais2. Spaudziam Shipping , ir skrolinam zemyn - ten kur "Mokesčiai pagal vežėją, geografinę zoną ir ribas", jeigu ten anksciau pas jumis buvo tuscia , dabar turi atsirasti lentele su nuliukais, kur galit keisti kainas pristatymo. Taigi galima arba siap Save paspausti, arba kazka pakoreguoti ir paskui SAVE. Tas padejo man issprest problema.PS - Kartais uztenka tik 2 zingsnio jei Price Ranges nustatytas. PPS- Angliskai galit pagooglint "There are no carriers available that will deliver to this address!" ir pirmi 2-3 rezultatai duos jums atsakymus Sekmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmberLive Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Su tuo kaip ir susitvarkyta. Dar dėl Sippingo, gal kas jau išsiaiškinote? Kas tas "Modulis:Pažymėkite šį vežėją kaip susietą su moduliu"? Kam šis pasirinkimas skirtas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irfas Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Dar buna problemu, jei adresas nepriklauso tai paciai zonai, kaip ir vezejas. Kainu ruoza siulau padaryti ne nuo 0 - Presta pyksta, padarykit nuo 0.01, jei jau norisi to nulio arba didesnes reiksmes. O cia paskutiniu metu jau uz kiekviena pirstelejima pinigu visi aplink nori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Sukūriau du identiškus vežėjus (tik pavadinimas skirias), bet leidžia pasirinkti tik vieną. Svorio, kainos ranges nustatyti. Kame bėda galėtų būti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esnyper Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Nustatant vežėjų svorio ribas išmetė error'ą: An error occurred while updating object. range_weight (Duplicate entry '15-0.001000-1000.000000' for key 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts