maniku Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Witam. Mam pewien problem, właśnie znalazłem w internecie ten motyw: https://www.prestashop.com/forums/topic/628344-free-template-1722-leo-trump-prestashop-theme/ Zainstalowałem go przez panel, jednak gdy próbuję go ustawić strona wygląda następująco: Ktoś jest w stanie mi powiedzieć w czym konkretnie tkwi problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 (edited) na pewno bled jest w module leobootstrampmenu oraz appagebuilder, te odinstaluj. ogolnie, to jestes pewny, ze szablon jest pod twoja wersje PS? inna sprawa sa ogolnie szalbony: Leo, UHU czy pod jakimi tam jeszcze wystepuja.... nie nie, dzisiaj nie bede najezdzal, tylko odniose sie do tego, ze wprowadzaja straszny zamet, nie sa w wielu wypadkach kompatybilne ze standardowymi modulami oraz tymi zakupionymi na Addons. to szablony zyjace w swoim swiecie, i raczej nie przyjmujace niczego z zewnatrz... o bledach skladniowych czy syntaxach nie wspomne.... radzilbym poszukac cos bardziej przyjaznego presta. Edited January 31, 2018 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maniku Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 Ok. Dzięki bardzo za odpowiedź. Pozostaje mi chyba 'szarpnąć się' na jakiś szablon ze sklepu presta bo za darmo nie mogę nic sensownego znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maniku
Witam. Mam pewien problem, właśnie znalazłem w internecie ten motyw: https://www.prestashop.com/forums/topic/628344-free-template-1722-leo-trump-prestashop-theme/
Zainstalowałem go przez panel, jednak gdy próbuję go ustawić strona wygląda następująco:
Ktoś jest w stanie mi powiedzieć w czym konkretnie tkwi problem?
2 answers to this question
Recommended Posts