Mateo_19_07 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited) Dzień dobry ! Jako, że od dłuższego czasu zajmuję się Prestashop - stwierdziłem, że udostępnię kilka modułów mojego autorstwa - w zamian za feedback, co można dodatkowego w nich wykonać, chętnie przyjmę również pomysły na inne moduły . Facebook Messenger : https://bitbucket.org/mateo1907/facebookmessenger Opis: Pozwala na kontakt użytkowników za pomocą aplikacji Facebook Messenger z administratorem sklepu poprzez połączenie modułu z Profilem FB Sklepu. Youtube Videos on CMS Pages: https://bitbucket.org/mateo1907/ps_youtube Opis: Pozwala na wyświetlenie wszystkich filmów YouTube z kanału (poprzez wprowadzenia ID kanału oraz klucza API) oraz wyświetlenie ich na stronach CMS za pośrednictwem shortcode'u {youtube} Pozdrawiam i życzę miłego dnia ! Edited January 29, 2018 by Mateo_19_07 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Jestem ślepy czy nie ma opcji pobrania jako plik zip ? tylko git ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo_19_07 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 Chyba BitBucket oferuje tylko opcję pobrania przez GIT. Wrzucę tutaj gotowe zipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateo_19_07 Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 ps_youtube.zip facebookmessenger.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Przeniosłem do właściwego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoffshop Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Ambassarors jest taka prośba , jeśli coś przenosisz do właściwego działu to pisz do jakiego ułatwi to wszystkim odnalezienie wątku Dzięki R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Jak przenoszę to post oryginalny zazwyczaj ma przez 3 dni w starym dziale taką strzałkę z boku i jest wtedy widoczny w obu działach na raz. Poza tym każdy kto pisze w danym temacie może w swoim panelu odnaleźć swoje własne posty bez konieczności przeglądania całego forum i bez problemu przejść do danego tematu 10 minutes ago, stoffshop said: jeśli coś przenosisz do właściwego działu to pisz do jakiego ułatwi to wszystkim odnalezienie wątku W którym miejscu mam to pisać? Jak ktoś wcześniej nie widział takiego tematu to właśnie po przeniesieniu do właściwego działu będzie łatwiej go odnaleźć A jak ktoś pisał w danym temacie i zaznaczył sobie opcje powiadamiania lub obserwacji wątku to dostaje email z moim postem że wątek jest przeniesiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoffshop Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 a niech i tak i będzie....:) jeśli tak działa super jak już tu trafiłem to poratuj w jakim dziale szukać kogoś kto pomoże mi postawić prestę 1.7 na zakupionym szablonie dzięki serdeczne za pomoc Robert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Jeśli chcesz to zlecić lub szukasz programisty ofertę możesz wystawić w tym dziale: https://www.prestashop.com/forums/forum/303-oferty-twórców-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts