hakeryk2 Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited) Witam, Od pewnego momentu trapi mnie to jakie tabele są konieczne do eksportowania by zrobić kompletną kopię zamówień w sklepie. No bo skoro zamówienia to i Klienci, jak klienci to i koszyki, jak koszyki to stany magazynowe, jak zamówienie to wiadomości, statusy, emaile. Czy istnieje jakaś lista tabel do wyeksportowania by zachować integralność bazy po zaimportowaniu zamówień w przypadku awarii? Edited January 29, 2018 by hakeryk2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomek Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Zobacz np tu:http://doc.prestashop.com/display/PS16/Fundamentals+of+PrestaShop+Development Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 A czemu nie kompletny backup bazy danych, tylko tak selektywnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted January 29, 2018 Author Share Posted January 29, 2018 (edited) 57 minutes ago, e_com said: A czemu nie kompletny backup bazy danych, tylko tak selektywnie? A bo mam kilka potężnych tabel których czasami po prostu nie chce brać, no i mam problem z PhpMyAdmin gdyż zawsze jak próbuje zgrać wszystkie tabele na raz to pobiera się tylko 1kb plik nawet przy dobrych ustawieniach. Muszę partiami zgrywać lub używać opcji przez Prestę do backupu. Ponadto taka wiedza zawsze może się kiedyś jeszcze przydać @atomek - http://doc.prestashop.com/download/attachments/21463263/mpd16-mini.png?version=1&modificationDate=1411047534000&api=v2 ola bodzia Edited January 29, 2018 by hakeryk2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts