www.bio-krby-kamna.cz Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 (edited) Upraveny Modul Ulozenka 1.4 puvodne od prestahostu pro Prestashop https://github.com/ulozenka/prestashop-1-5 Jelikož ulozenka.cz modul přímo nepodporuje, a výrobce uvadli ze Modul bohužel již není dále ve vývoji a jeho další vývoj je pouze ze strany komunity. tak k dispozici je poslední upravena verze. Testoval jsem ji na 1.6.0.8 http://www.bio-krby-kamna.cz/cs/quick-order Mel by fungovat v. 1.5 - 1.6.0.1 Změny od 29/01/2018: + Vypadávající seznam poboček je podle ABC + Ve vypadávajícím seznamu přidána možnost vyhledáváni pobočky podle zadáni + Přidaní Tracking ID Čísla zásilky přímo do stránky Objednávky. Pokud mate zadanou URL adresu http://www.ulozenka.cz/sledovani-zasilek?id=@ v sekci dopravci u Ulozenky, tak po exportu zásilek do uloženky, automatický k objednávce se přidá a číslo balíku. Respektive číslo balíku a odkaz ke sledováni je teď přímo na stránce každé objednávky. + překlady do EN, DE, SK, RU + responsible design + nejvíce očekávané: cenu přepravy neřeší teď sam modul, ale řeší Prestashop přes své rozšířené funkce. Tz. můžete volit cenu podle váhy, nebo podle celkové ceny objednávky a pod. Například zvětšit cenu přepravy 2x, pokud váha nad 20 kg a pod. Ale samozřejmě nefunguje ted možnost zadáni různých cen u jednotlivých poboček přímo v modulu. Je možné to řešit klonováním modulu. Co modul vlastně umí: Vytvoří sám dopravce Ulozenka, Vám zůstane jen přidat popis, URL se sledováni, ceny, rozsah vahy, regiony a pod. Automatické natažení všech aktuálních poboček v sekci Moduly->Ulozenka z XML ulozenky Modul rozlišuje jestli je u objednávky dobírková částka nebo Exportuje všechní objednávky do ulozenky.cz a dostává zpět seznam podacích čísel, respektive čísel zásilek ID od Ulozenky které ukládá do systému Na adrese http://vasedomena/modules/ulozenka/cron.php?code=vasecisloobchodu automaticky stahuje informace do systému, které zásilky již doručeny. Adresu je doporučene přidat do Cronu Posila zákazníkovi mejl s detailem vybrané pobočky. Co chcit víc.. Aby vidět zvolenou zákazníkem pobočku přímo na stránce objednávky je třeba úprava classes/Message.php Vymazat: public static function getMessagesByOrderId($id_order, $private = false, Context $context = null) { if (!Validate::isBool($private)) die(Tools::displayError()); if (!$context) $context = Context::getContext(); return Db::getInstance()->executeS(' SELECT m.*, c.`firstname` AS cfirstname, c.`lastname` AS clastname, e.`firstname` AS efirstname, e.`lastname` AS elastname, (COUNT(mr.id_message) = 0 AND m.id_customer != 0) AS is_new_for_me FROM `'._DB_PREFIX_.'message` m LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'customer` c ON m.`id_customer` = c.`id_customer` LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'message_readed` mr ON mr.`id_message` = m.`id_message` AND mr.`id_employee` = '.(isset($context->employee) ? (int)$context->employee->id : '\'\'').' LEFT OUTER JOIN `'._DB_PREFIX_.'employee` e ON e.`id_employee` = m.`id_employee` WHERE id_order = '.(int)$id_order.' '.(!$private ? ' AND m.`private` = 0' : '').' GROUP BY m.id_message ORDER BY m.date_add DESC '); } Přidat: public static function getMessagesByOrderId($id_order, $private = false, Context $context = null) { if (!Validate::isBool($private)) die(Tools::displayError()); if (!$context) $context = Context::getContext(); $m = Db::getInstance()->executeS(' SELECT m.*, c.`firstname` AS cfirstname, c.`lastname` AS clastname, e.`firstname` AS efirstname, e.`lastname` AS elastname, (COUNT(mr.id_message) = 0 AND m.id_customer != 0) AS is_new_for_me FROM `'._DB_PREFIX_.'message` m LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'customer` c ON m.`id_customer` = c.`id_customer` LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'message_readed` mr ON mr.`id_message` = m.`id_message` AND mr.`id_employee` = '.(isset($context->employee) ? (int)$context->employee->id : '\'\'').' LEFT OUTER JOIN `'._DB_PREFIX_.'employee` e ON e.`id_employee` = m.`id_employee` WHERE m.`id_order` = '.(int)$id_order.' '.(!$private ? ' AND m.`private` = 0' : '').' GROUP BY m.id_message ORDER BY m.date_add DESC '); $o = Db::getInstance()->executeS(' SELECT ct.*, m.*, e.`firstname` AS efirstname, e.`lastname` AS elastname FROM `'._DB_PREFIX_.'customer_thread` ct LEFT JOIN `'._DB_PREFIX_.'customer_message` m ON m.`id_customer_thread` = ct.`id_customer_thread` LEFT OUTER JOIN `'._DB_PREFIX_.'employee` e ON e.`id_employee` = m.`id_employee` WHERE ct.`id_order` = '.(int)$id_order.' ORDER BY ct.`date_add` DESC' ); return array_merge($o,$m); } ulozenka.zip css.css Edited January 30, 2018 by www.bio-krby-kamna.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karec Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 byl by někdo ochotný upravit za úplatu tento modul na PS 1.7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoolTom Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Dobry den, bylo by mozne "naznacit" co jste upravil, aby byl seznam pobocek podle abecedy + pripadne co pridalo vyhledavaci box? To by mi uplne stacilo ... Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
papista Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 (edited) Dobrý den, nevím co se stalo, ale využíval jsem Modul Ulozenka 1.4 puvodne od prestahostu pro Prestashop https://github.com/ulozenka/prestashop-1-5 . Dnes jsem do něj však zavítal v back office a koukám, že mám zaškrtlé (tedy povolené) jen některé pobočky Uloženky. začal jsem tedy zdlouhavě zaškrtávat postupně všechny. Nicméně po nějaké době (třeba 20min tipuju) se mi stalo, že se pobočky zase sami odškrtli pryč a byl jsem na začátku. Zkusil jsem tedy nainstalovat tento upravený modul a děje se mi to samé. Napadlo mě, zda není nějak omezena velikost rolovacího výběrového okna s pobočkami - Uloženka teď přidala hoooodně Sazka pointů... Přitom doteď vše fungovalo bez problému a bez jakýchkoliv úprav. Neudělala Uloženka nějakou změnu, která toto způsobuje? Je možno mi nějak pomoci? Děkuji Edited November 8, 2018 by papista (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bio-krby-kamna.cz Posted January 28, 2021 Author Share Posted January 28, 2021 (edited) 1. zvetsit na hostingu php_value max_input_vars 6000 pro povoleni zadavani vice vlozenych udaju 2. pokud chcete treba zvolit vsechny pobocky tak vymenit v souboru ulozenka.php radek $retval.='<tr><td>' . $pobocka['name'] . '</td><td><input type="text" name="ULOZENKA_POBOCKY[' . $pobocka['shortcut'] . ']" value="' . $cena . '" /></td><td><input type="checkbox" name="ULOZENKA_POBOCKY_ALLOW[' . $pobocka['shortcut'] . ']" value="1" ' . $checked . '/></td></tr>'; za $retval.='<tr><td>' . $pobocka['name'] . '</td><td><input type="text" name="ULOZENKA_POBOCKY[' . $pobocka['shortcut'] . ']" value="' . $cena . '" /></td><td><input type="checkbox" checked="checked" name="ULOZENKA_POBOCKY_ALLOW[' . $pobocka['shortcut'] . ']" value="1" ' . $checked . '/> bylo povoleno predtim : '. $checked . '</td></tr>'; tim dosahnete toho ze vsechny pobocky budou ve výchozím stavu zahaknute (povolene) a popr. musite odskrtnout te, co nechcete Edited January 28, 2021 by www.bio-krby-kamna.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts