Barbar Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Dobrý den,rád bych někoho požádal o radu.Při objednávce jakéhokoliv zboží z mého shopu http://www.eshop.japas.cz nepříjde mail o potvrzení objednávky mě jako administratorovi ani zákazníkovi. Hledal jsem všude možně na fórech, ale ani jedno řešení u mě nezabralo. Bylo tam psáno také že může být problém mezi klávesnicí a židlí, začínám věřit této variantě. Když napíšu mail rovnou ze shopu tak mi dorazí, ale potvrzení o objednávce bohužel ne. Navíc se mi nezdá ukončení objednávky, nikde není psáno že proběhla v pořádku. Ještě v červnu mi maily chodily.V administraci v záložce moduly mám u "Oznámení e-mailem v2.2" obálku s vykřičníkem. Mělo by to znamenat "modul nainstalován ale s varováními" zkoušel jsem ho odinstalovat, ale zobrazuje se se stejnou ikonou i odinstalovany.Opravdu si už nevím rady.Prosím vás tedy o nějakou radu jak to zase rozchodit.Děkuji všem Petr Ambrož[email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 myslim ze problem si nasel.Je to ten modul ,nekde v nem je chyba.Takze:::Na FTP modul smazat a nahrat znova a uvidis kam pokrocis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbar Posted August 12, 2010 Author Share Posted August 12, 2010 to uz jsem zkoušel, ani to nezabralo. Teď jsem vytvořil novej shop a tam je u toho modulu stejny obrazek, ale zpravy tu chodi myslim konkretne potvrzeni objednavky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts