Hasan_ Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Merhaba Arkadaşlar Tecrübeli Arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Sorun Tam olarak şöyle: Kullandığım Temanın hemen hemen her yerini Tercüme ettim fakat bu "All Categories" Kelimesi çeviremedim modüllerden çevrilmiş görünüyor ama siteye yansımadı modül çevirilerinde karşısında Tüm Kategoriler olarak yazılı, tpl dosyasndan çevirmek istedim ama modül içerisindeki tpl dosyalarından "All Categories " diye bir ifade göremedim başka bir yolu var mı burayı cevirmenin? Birde satışta yazısı arka plandaki görselden daha büyük oldu bu arkasındaki alanı nerden düzenleyebilirim ? Görselleri ekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 ilgili modülün .js javascript dosyasına baktınmı ? büyük ihtimalle .js dosyasından ajax ile modul php dosyasından çekiyordur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasan Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 sorunu temayı değiştirerek çözdüm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts