jackk Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Witam. Poszukuje rozwiązania takiego aby zamiast "kup teraz" przenosiło do zewnętrznej strony ( każdy produkt inna strona ). Coś w formie katalogu,ale jednak bez koszyka, tylko po kliknięciu przekierowanie na inną stronę z dokładnie tym produktem ( linki oczywiście mam ). Ktoś ma jakieś rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Trzeba napisać moduł. W razie pytań proszę o info. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackk Posted January 22, 2018 Author Share Posted January 22, 2018 (edited) Moduł taki gdzieś widziałem, x lat temu. Dlatego pytanie,czy ktoś widział gotowy już. Edited January 22, 2018 by jackk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e_com Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 11 godzin temu, jackk napisał: Dlatego pytanie,czy ktoś widział gotowy już. https://presta.eu.org/pl/moduly/56-modul-prestashop-przekierowanie-produktu.html Dla każdego języka sklepu możliwość podania innego URL-a produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robakowski Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 link możesz podawać jako niewykorzystane pole (krótki opis, albo nawet jakis atrybut) a następnie w szablonie tylko odpowiednio go wyświetlić. Troche naokoło ale bez modułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackk Posted January 23, 2018 Author Share Posted January 23, 2018 1 hour ago, e_com said: https://presta.eu.org/pl/moduly/56-modul-prestashop-przekierowanie-produktu.html Dla każdego języka sklepu możliwość podania innego URL-a produktu. Super. Dziękuje, nie dokopałem się do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts