borroneo Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 (edited) A segítségeteket kérném. Van két magyarra fordított kifejezés az oldalon, amit szeretnék cserélni és képtelen vagyok megtalálni, hogy hol tudnám átírni. Az egyik a termék oldalon, az ár alatt található "Adóval együtt". Ez teljesen idegenül hangzó kifejezés, magyarul az Áfával szót használjuk. A másik a kosárban található "Adókkal együtt", ami viszont teljesen helytelen, a jelentése is rossz. Helyette az Áfatartalom kifejezés lenne a helytálló. Előre is köszönöm. Prestashop 1.7.2.4 Edited January 20, 2018 by borroneo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikk Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 A menüben a lokalizáció, azon belül a fordításokban találod. Ha jól emlékszem a front offie-ban van ez a fordítás, de ha nem is, ott a további lehetőségekben is tudod keresni. Megnyitás után ki kell nyitni az összes fordítandó sort és tudsz a böngésződön keresztül az Adóval együtt szövegre keresni, majd átírni. lemented és kész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borroneo Posted January 21, 2018 Author Share Posted January 21, 2018 Ezzel kezdtem, de egyik törzsben sem találtam. Vagy én voltam nagyon béna, vagy szimplán hibás a nyelvi fájl. Volt már ilyen, de azokat nagy nehezen megtaláltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borroneo Posted January 23, 2018 Author Share Posted January 23, 2018 Odáig eljutottam, hogy nekem a Fordításokban nincs front office. Van Háttériroda fordítások Témák fordításai Telepített modulfordítások E-mail fordítások Más fordítások Egy megvásárolt témát használok, de azt hiszem a Classicon sem volt már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Be tudod dobni az oldalad linkjét? Link to comment Share on other sites More sharing options...
borroneo Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 14 minutes ago, pattila01 said: Be tudod dobni az oldalad linkjét? Végül egy huszárvágással oldottam meg a dolgot. Azt később észtevettem, hogy az adókezelése kész katasztrófa ennek a verziónak, volt ahol a nettó és bruttó összegeket összeadta. Szóval adómentesre csináltam a shopot, ennek egy hátránya van, hogy számlázni csak külön szoftverből tudok, de azt amúgy is így terveztem. Senki nem vesz belőle észre semmit, mindenhol a bruttó árak szerepelnek, csak sehol nem írja ki az áfatartalmat, de arra meg ott a számla. Egyébkent a silvertea.hu oldalról van szó, de a fentiek okán már nem láthatóak a fordítási hibák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Akkor jó, örülök hogy megoldottad. Az az SSL nagyon kéne. Let's Encrypt-et ajánlom, ingyenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borroneo Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 2 minutes ago, pattila01 said: Az az SSL nagyon kéne. Let's Encrypt-et ajánlom, ingyenes. Gondolkodtam rajta, mert amúgy elérhető a szolgáltatótál. Bekapcsolom, remélem nem okoz problémát, örülök, hogy végre összeállt az egész, nem szívesen kezdeném elölről. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Természetesen nem kell. Egy kis segítség, hátha jól jön:https://prestashop.keszites.net/prestashop-es-az-ssl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts