Angrywolfstudio Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 (edited) Witam. Chciał bym napisać proste podsumowanie zamówienia. Tak ja na screenie. Mniej więcej tak bym chciał aby to wyglądało : ZAMÓWIENIE OBEJMUJE 1DZIEŃ KOSZ JEDNEGO ZESTAWU WYNOSI 71 CZK. Gdzie 1 dzień to atrybut " wybierz okres diety". 71 CZK atrybut ceny przy Wybierz kaloryczność. Chciał bym aby po zmianie np. kaloryczności zmieniała się automatycznie cena za zestaw. Jest to możliwe do wykonania ? PS. Buduje sklep na PS 1.7 . Edited January 19, 2018 by Angrywolfstudio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemysław Suszek Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Ustalmy jedną rzecz. Piszesz kod czy chcesz mieć powyższą funkcjonalność ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Angrywolfstudio Posted January 19, 2018 Author Share Posted January 19, 2018 Chcę aby przy zmianie wartości kalorii oraz kosztu jednego zestawu następowała zmiana między tekstem : ZAMÓWIENIE OBEJMUJE { } KOSZ JEDNEGO ZESTAWU WYNOSI { }. Więc raczej chcę dopisać kawałek kodu. Chyba że da się to jakoś ustawić w Preście. Zależy mi na tym aby tylko pokazywała się ilość dni i koszt zestawu pomiędzy tekstem. Coś na podobnej zasadzie kiedy zmieniam wartość atrybutu i następuje zmiana w cenie produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Angrywolfstudio
Witam.
Chciał bym napisać proste podsumowanie zamówienia. Tak ja na screenie. Mniej więcej tak bym chciał aby to wyglądało :
ZAMÓWIENIE OBEJMUJE 1DZIEŃ KOSZ JEDNEGO ZESTAWU WYNOSI 71 CZK.
Gdzie 1 dzień to atrybut " wybierz okres diety".
71 CZK atrybut ceny przy Wybierz kaloryczność.
Chciał bym aby po zmianie np. kaloryczności zmieniała się automatycznie cena za zestaw. Jest to możliwe do wykonania ?
PS. Buduje sklep na PS 1.7 .
2 answers to this question
Recommended Posts