Ömer ERKAN Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Merhaba Arkadaşlar 1.3.1 vers. kargo hesaplaması neden yanlış çalışıyor bi fikri yada incelemiş olan varmı? (default kargo my carrier de yanlış hesaplıyor.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 ne gibi bir yanlışlık dostum?, belirtirsen yardımcı olmaya çalışayımkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Ağırlık hesaplamasından bahsediyorum. 1-2 kg, 3-4 kg, 5-6 kg, 6-7 kg aralıklarını verin ve bır urune 1 kg agırlık belirtin her kg arası 2 lira olsun ve aynı urunden 3 adet alın cok basıt olarak 6 lıralık kargo hesaplaması gerekıyor fakat hıcbır kombınasyon dogru calısmıyor. önceki versiyonlarda bu sorun yoktu eksıksız calısıyordu nedenını bılen varmı Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 doğru hesaplamışşsın zaten dha önce çalıştırıyormussun, bir tane bug report yap bakalım - 1-2 gün içerisinde yanıtlarlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Sayın Safa Bu konudaki kişisel fikirlerini kendine saklarsan sevinirim.Teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 sende biraz daha saygılı olursan sevinirim. ne bu tavır anlam veremiyorum. şirkette boş zamanlarımda buraya gelip yardımcı olabilirmiyim diye, yada yeni bişey öğrenebilirmiyim bişeyler yazıyorum. acayip tepkiler alıyorum. yazdıklarımı yanlışmı anlıyorsunuz anlamadım.neyse yolun açık olsunkolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 sende biraz daha saygılı olursan sevinirim. ne bu tavır anlam veremiyorum. şirkette boş zamanlarımda buraya gelip yardımcı olabilirmiyim diye, yada yeni bişey öğrenebilirmiyim bişeyler yazıyorum. acayip tepkiler alıyorum. yazdıklarımı yanlışmı anlıyorsunuz anlamadım.neyse yolun açık olsunkolay gelsin Saygı konusunda kusur ettiğimi sanmıyorum.Sana karşı kişisel bi tavır söz konusu bile değil, kişisel fikrim forum başlıklarına sığ cevaplar veriyorsun emin olki hata buglarını gezerek geldim.ingilizce olarak buldum fakat bu konu ile ilgili türkçe destek beklerken baştan savma yorumlar gerekli değil gibi geliyor bana (burda söz meclisten dışarıdır Sayın Safa senin birikimin ve konu hakkındaki bilgini tartmak gibi bir niyetim asla yok) Esen Kalın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Hatanın çözümüne geri dönersek arkadaşlar.Vers. 1.3.1 öncesi scriptlerde kargo hesaplaması gayet iyi çalışıyordu Fakat en son vers. için farklı bi yapı hazırlanmış yapılan açıklamada kargo tavan fiyatı diye birşey var.yani bu şu demek artık ağırlık birimleri 0-1, 1.1-2, 2.1-3... olarak değil 0-1, 1-2, 2-3... düzenlememiz gerektiğini yazmışlar buda şunu ortaya cıkarıyor örnek sepette 2kg bi ürün var burda ücret 2-3 sınıfına dahil ediliyor. Ürün üst kargo fiyatından hesaplanıyor.Herkese kolay gelsin.Esen Kalın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 dediğin doğru bak sabah test etmeden , yazmıştım. şimdi 1.3 te test ettim, bir sorun almadım.adminden kargolar tıkladığın zaman , ekran görüntüsü aşağıda. bu ayarları tam yaptım ve çalıştı. hata almanın sebebi eğer kargoya vergi hesaplatıyorsan ondan olabilir.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts