Angrywolfstudio Posted January 18, 2018 Share Posted January 18, 2018 Witam. Moje pytanie było już poruszane już przy starszych wersjach Presty. Jednak rozwiązania nie pasują do wersji 1.7. Chciał bym aby po zmianie ilości produktów automatycznie zmieniała się cena w czasie rzeczywistym. Atrybuty pięknie działają, cena się zmienia ale potrzebuje także zmiany cen po zmianie wartości "Ilość". Przeczesałem już Google, szukałem także poradników w wersjach zagranicznych nawet na YouTube ale wszystko jest dopasowane do wersji 1.6. Było by miło gdybyście mi rozpisali mi jak to zrobić. Pozdrawiam, Krystian Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Angrywolfstudio Posted January 22, 2018 Author Share Posted January 22, 2018 Up. Bardzo mi zależy na rozwiazaniu tego problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Słabo szukałeś Zajrzyj do "Reguły cenowe katalogu" (Produkty > RABATY > Reguły cenowe katalogu). Wystarczy chwila by załapać jak mają się prezentować ceny w sklepie przy większych ilościach W razie jakbyś nie dał rady daj znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Angrywolfstudio Posted January 19, 2018 Author Share Posted January 19, 2018 Chyba się nie zrozumieliśmy Chodzi mi o sam przycisk ilości na stronie produktu. Chciał bym aby zmiana ceny była widoczna od razu kiedy kliknę w przycisk . Tak jak to wygląda na tym filmiku : https://www.youtube.com/watch?v=BoBmz8VEIe8&t=16s Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Angrywolfstudio Posted January 30, 2018 Author Share Posted January 30, 2018 (edited) Up. Opcja działa w koszyku po zmianie strzałką wartości ILOŚĆ cena automatycznie sie zwieksza i zmniejsza. Ktoś ma pomysł jak to zrobić ?Czy w wersji 1.7 nie ma takiej możliwości ?Przekopałem już wszystko co możliwe... Edited January 30, 2018 by Angrywolfstudio (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 katb123 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Czy znalazłeś jakieś rozwiązanie? Sama borykam się z takim problemem i też nigdzie nie mogę znaleźć nic na ten temat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Artur PL Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 Mowa tu o obniżkach. Ja chciałbym zrobić promocję 10+1 za 1 pln. Wiem, jak zrobić 10 gratis (kod rabatowy) ale jak zrobić, żeby ten jeden kosztował 1 PLN (potrzeba ustawić cenę dla potrzeb księgowych i do dalszej odsprzedaży tego produktu)? Czy można np ustawić zwyżkę ceny o 1 PLN dla zamówienia 10 produktów tego samego rodzaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Angrywolfstudio
Witam.
Moje pytanie było już poruszane już przy starszych wersjach Presty. Jednak rozwiązania nie pasują do wersji 1.7.
Chciał bym aby po zmianie ilości produktów automatycznie zmieniała się cena w czasie rzeczywistym.
Atrybuty pięknie działają, cena się zmienia ale potrzebuje także zmiany cen po zmianie wartości "Ilość".
Przeczesałem już Google, szukałem także poradników w wersjach zagranicznych nawet na YouTube ale wszystko jest dopasowane do wersji 1.6.
Było by miło gdybyście mi rozpisali mi jak to zrobić.
Pozdrawiam, Krystian
6 answers to this question
Recommended Posts