magisterson Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Witajcie, jak wam sie pracuje z prestą na serwerach nazwa.pl? Wiem, że z home zawsze były jajca a na nazwie nie pamiętam... klient ma domenę na nazwie i zastanawiam się czy dokupić mu tam hosting czy przekierować domenę poza nazwę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Suszek Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Mój obecny problem z nazwa.pl. PS 1.6 działa na PHP 5.2. Zmieniłem w konfiguracji na 5.6. Sklep padł. W logach serwera cisza. Dział wsparcia mówi ze to problem PS. Przenoszę sklep na mój serwer. Działa. Nic nie musiałem konfigurować. Kurtyna :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
And63 Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 Na nazwie będziesz miał same problemy - ilość zapytań do bazy w ciągu godziny, obciążenie serwera itp..., serwery MySQL są strasznie wolne, długi czas wczytywania strony itp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Odpuść sobie nazwę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robakowski Posted January 23, 2018 Share Posted January 23, 2018 Polecam webh.pl - hosting współdzielony - profesjonalna jakość, bez sztucznych limitów a support odpowiada nawet po kilku minutach . Mają również nową ofertę VPS KVM - bardzo atrakcyjna ale musisz znać się na administracji ew. odezwij się do mnie gdybyś zdecydował się na VPS Ode mnie masz kod promocyjny na webh.pl: PROMO4465 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts