murathan Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Merhaba bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim;* Tema indirdim ve yükledim yanlız bazı yerler ingilizce üye ol sebepete ekle vs gibi yerler bunları nasıl türkçe çevirebilirim.* Tema en alt kısımda yer alan prestahop thema vs gibi yazılar mevcut bunu nasıl editleyebilirim. * Eklediğim ürünlerinlerin gözüktüğü tpl dosyası hangisi acaba oraya facebook tw vs gibi begen dügmesi eklemek istiyorum da.Teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Merhaba bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim;* Tema indirdim ve yükledim yanlız bazı yerler ingilizce üye ol sebepete ekle vs gibi yerler bunları nasıl türkçe çevirebilirim.* Tema en alt kısımda yer alan prestahop thema vs gibi yazılar mevcut bunu nasıl editleyebilirim. * Eklediğim ürünlerinlerin gözüktüğü tpl dosyası hangisi acaba oraya facebook tw vs gibi begen dügmesi eklemek istiyorum da.Teşekkür ederim Sevgili Murathan sordugun sorularin hepsinin cevaplari bu forumda var. Biraz araştırısan fazlasini bile bulabilirsin ki yeni başlayan birisi icin gayet verimli olur bu araştırma.. Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 Yanlış yapıp siteyi batırmak istemiyorum o yüzden adım adım araştırıyorum fakat içerik olarak tam bulamadığım için konuyu açtım,Tema türkçeleştirmek bulamadım sadece birde ürün resmin şablonunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobelti Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Merhaba bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim;* Tema indirdim ve yükledim yanlız bazı yerler ingilizce üye ol sebepete ekle vs gibi yerler bunları nasıl türkçe çevirebilirim.* Tema en alt kısımda yer alan prestahop thema vs gibi yazılar mevcut bunu nasıl editleyebilirim. * Eklediğim ürünlerinlerin gözüktüğü tpl dosyası hangisi acaba oraya facebook tw vs gibi begen dügmesi eklemek istiyorum da.Teşekkür ederim * admin panel araçlar kısmında çeviri bölümü var .oradan mağaza çevirisi ve de modul çevirlerinden ayarlayabilirsin.* modules -> blockvariouslinks > blockvariouslinks.tpl dosyasını düzenle.* bunlar ile alakalı sanırım moduller var.presta forumda arama yapabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murathan Posted August 10, 2010 Author Share Posted August 10, 2010 modüller ücretli ufak bir kod yerleştirmek içinde 40€ vermek istemiyorum. Alt kısmı hallettim.O çeviri denedim fakat güncellemiyor kendini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 modules klasoru icindeki tum modullerin icinde bulunan tr.php dosyalarinin yazma izinlerini (CMOD 0777) olarak degistirisen yaptigin degisikleri kabul eder ve yazar.. Amam hepsinin icindeki tr.php lerin yazma izinleri 777 olmalidir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts