Attila Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Sziasztok! Többször is installáltam a presta 1.7.2.4 verziót, illetve az 1.7.3.0. és 1.7.2.0 -t is,de mindegyiknél ugyan az a hiba: a képek nem jelennek meg sem a demo sem az új termékek esetében. Admin felületen minden rendben, látszanak a kis ikonok. a webáruház itt érhető el: http://biztonsagkiraly.hu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 16, 2018 Share Posted January 16, 2018 Kapcsold ki a SEO barát url-t egy kicsit, hogy megnézhessem úgy is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 18, 2018 Author Share Posted January 18, 2018 kikapcsoltam a SEO barát url-t és most megjelennek a képek. ez így normális, vagy van valami rendszer beállítási hiba hogy azzal nem megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Dehogy normális. Most kapcsold vissza légyszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 3, 2018 Author Share Posted February 3, 2018 visszakapcsolatam, most megint nem jelennek meg a képek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Látom. Írj a szolgáltatódnak, hogy a mod-rewrite nem működik megfelelően. Ha értetlenkednek akkor mondd meg, hogy kikapcsolt rewrite url-nél jók a képek: http://biztonsagkiraly.hu/img/p/7/7-large_default.jpg bekapcsoltnál meg lehal: http://biztonsagkiraly.hu/7-home_default/blouse.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Ha kikapcsolt SEO barát url-al üzemel a weboldal ez jelent valamilyen hátrányt? Mert nálam is ez a hiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Ma már ne üzemeltess seo barát URL nélkül oldalt. Ha meg a szolgáltatód hárít akkor gyere át hozzánk vagy menj egy normális szolgáltatóhoz... ha ez most így az elején ekkora probléma akkor hidd el nekem, hogy később csak jobban meg fogod szívni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 Köszönöm a választ! De ez milyen hátránnyal jár? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 A Google nem fogja szeretni ha az oldal url-jét nem tudja keresőoptimalizációs szempontból elemezni, vizsgálni és indexbe tenni. Tehát SEO-ban lesz nehezebb érvényesülni. Ezen kívül - meg azon kívül hogy ciki - technikai hátránya nincs (tehát ettől még lehet regisztrálni, rendelni, stb.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Köszönöm! Javította a kiszolgáló! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Örülök Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 Írtam a szolgáltatónak, hogy állítsa a rewrite-ot, erre ezt a választ kaptam: "Nézze, a szerveren a mod_rewrite elérhető. Nem a mi feladatunk jó .htaccess fájlt produkálni az oldalakhoz. Több ezer oldal (többek között wordpress, joomla, drupal rendszerek) működnek SEO-s / rövid url-el, így a prestashop-nak is kell működnie, ha jól a rewrite szabály." Egy másik prestashopról átmásoltam a .htaccess filet, és most megjelennek a képek, nem tudom hogy a frissen telepített presta miért nem tud rendes .htaccest generálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Nem tudok róla hogy a PS generálása rossz lenne ami a SEO barát url-t illeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts