Netteria.NET Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Witam Mam pytanie, Czy ktoś używał do tworzenia szablonów dla PS z programu Themler? Nie wiem czy to faktycznie przyspieszy pracę bez straty na jakości kodu. Niby 100$ to nie taki majątek ale wolałbym nie wyrzucać w błoto. Jeśli ktoś pracuje z tym programem to będę wdzięczny jeśli coś na jego temat napisze. A może polecicie jakiś inny soft? z góry dzięki i pozdrawiam Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian846 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Witam. Themlera używam już około 2 lat. Z Prestą był taki problem, że nie obsługiwało wersji 1.7. Jakoś temat odpuściłem, ale w teraz jak przeczytałem twój post to sprawdziłem czy jest coś nowego. W grudniu pojawiła się wersja beta. Mam nadzieje, że ją rozwijają. Sprawdzę jak działa i dam znać. Głównie używam Themlera pod Joomla i nie narzekam. Pod kątem SEO dość dobrze sobie radzi jeśli oczywiście wszystko zrobimy z głową. Trzeba trochę popracować co i jak. Mam nadzieje, że z Prestą też będzie dobrze działało, ale dopiero teraz zainstalowałem i będę testował co i jak. Dam znać czy działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netteria.NET Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Witam Ja właśnie ściągnąłem wersję ostateczną jaka jest i nie obsługuje dalej 1.7. Nie wiem czy w to inwestować. U mnie właśnie głównie chodzi o wersję 1.7. Na razie to ogarniam ręcznie ale idzie to powoli. Widzę, że jesteś oblatany w temacie to zapytam. A co byś polecił do szybkiego ale i nie tracącego na jakości budowania szablonów pod preste 1.7? Dzięki za odpowiedź. pozdrawiam Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian846 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 1 hour ago, Netteria.NET said: Witam Ja właśnie ściągnąłem wersję ostateczną jaka jest i nie obsługuje dalej 1.7. Nie wiem czy w to inwestować. U mnie właśnie głównie chodzi o wersję 1.7. Na razie to ogarniam ręcznie ale idzie to powoli. Widzę, że jesteś oblatany w temacie to zapytam. A co byś polecił do szybkiego ale i nie tracącego na jakości budowania szablonów pod preste 1.7? Dzięki za odpowiedź. pozdrawiam Sławek https://answers.themler.io/questions/152227/themler-themes-for-prestashop-1-7-are-now-available-beta?order=Newest Tutaj jest informacja o beta dla Presty. Tutaj link bezpośredni do pobrania https://themler.io/Download/PrestaShop17 U mnie zainstalował się bez problemu i działało. Jak to w wersji beta nie wszystko ale ogólnie ruszyło. Pozdrawiam Damian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netteria.NET Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 No a u mnie jakieś błędy wywala. Muszę to jakoś ogarnąć pozdrawiam Sławek Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian846 Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Jakiś konkretny błąd pokazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netteria.NET Posted January 31, 2018 Author Share Posted January 31, 2018 Odpaliłem sprawdzanie (to narzędzie które się instaluje razem z programem) wywaliło mi kilka errorów to odinstalowałem. Jutro spróbuję z tą betą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netteria.NET Posted February 1, 2018 Author Share Posted February 1, 2018 Kurde pobawiłem się tym trochę i to chyba jednak nie dla mnie. Wolę jednak robić to w kodzie, npm run watch, i zrobione. No i całkowicie niezależnie i w swoim wygodnym narzędziu do kodowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts