fbcskk2 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Pokusil jsem se upravit kódy dle předchozích verzí, ovšem struktura kódů pro PDF v 1.3.1. je poněkud jiná. Je už někde k dispozici nějaký mustr, jak poupravit PDF češtinu pro 1.3.1.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Já tam nacpal na zkoušku soubory z 1.1 a funguje to ani nevim jak se me to podarilo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fbcskk2 Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Já taky, ale výsledek byl přesně opačný. Proto se v tomto směru pokouším o trochu investigativnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Modul PDF rozšíření umožňuje vytvořit si jednu nebo více šablon pro faktury. Není závislý na verzi Presty (funguje od verze 1.1) a není potřeba upravovat její jádro (PDF.php a další). Upgrade na vyšší verzi Presty je díky tomu snažší. Nejsou v něm žádné problémy s českými fonty.Modul je placený. Tato investice dobře vyváží čas a práci spojenou s doladěním českých faktur a následnými upgrady. Jako bonus navíc jsou různé další možnosti tvorby PDF, třeba katalogu zboží. Demo je na http://demo.presta-addons.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts