Alika Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda lze nějakým způsobem nastavit, aby zboží, jehož skladové zásoby jsou na nule zmizelo z veřejné nabídky e-shopu (prodávám převážně nesériově vyráběné zboží a tak u většiny výrobků existuje pouze jeden jediný kus a zboží již do obchodu nebude po prodání doplněno)Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Jde zakázat objednat zboží které není skladem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alika Posted August 8, 2010 Author Share Posted August 8, 2010 Tak to je nastaveno automaticky. Jde mi spíš o to, jestli lze nějak nastavit, že vyprodané zboží ze zákaznické části automaticky zmizí, tedy zaprvé nebude vidět a zabírat tak "místo" produktům, které skladem jsou a zadruhé nebude nutné po odprodání každý kus odstraňovat z nabídky ručně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Tak to presta neumí, bude potřeba nechat si to udělat na míru.Já mám například importní script, který umí smazat zboží, které dodavatel vyřadil z nabídky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts