zaxmax Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Ahoj, v minulém vláknu jsem tady řešil hack mojeho eshopu. Nakonec to skočilo smazáním celé presty. Jenže, snažím se znovu nainstalovat prestu do kořenoveho adresare na ftp, nakopiruju vsechny soubory, v prohlížečí zadám www.mobil-partner.cz a nic se neděje, žádná instalační obrazovka - prázdná stránka. Nevíte někdo v čem může být zakopaný pes?Díky za každou raduedit// Podotýkám, že jsem zkoušel nainstalovat dvě verze presty (1.2.5) a (1.3.1), ani jedna nejede :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Máš tam všechno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Je tam všechno. Dokonce mě napadlo, jestli jsem něco nepokazil na ftp, nějaké nastavení a kdesi cosi (zas tak tomu nerozumím...) a tak jsem si adminem nechal jakože "resetovat" ftp do původního nastavení. Ale nejde to. Jsem z toho jelen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 tak to musí jít Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Fakt ne, klidně ti dám ftp údaje a můžeš se na to mrknout. Je to tam komplet. Zkusil jsem vytvořit soubor index.php do ktereho jsem napsal "test.." a nahral na FTP misto indexu shopu a naběhlo to v pohodě.. Achjo, takže teď mám nucenou dovolenou, neplacenou ) :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 urcite jsi kopiroval pres TC a mel zarkrtlou volbu "prevadet na mala pismena" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Je to hostingem, mají to pořád hacknutý Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 Vigel: BINGO!! Přesně v tom byla chyba, díky moc za pomoc! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Vždyť jsi psal, že to jinde jde a že maj ftp hacknutý? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxmax Posted August 8, 2010 Author Share Posted August 8, 2010 Jo na IC.CZ to jelo, jenže tam jsem ty soubory nakopiroval s velkymi pismeny, u kopirovani na muj hosting jsem asi zaskrtl "Kopirovat s malymi"... I když mi neni jasne jak jsem to dokazal... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 NJN někdy je ráno moudřejší večera,ale taky sem takovej že se v tom musim rejpat a řikam si kurwa vždyť to musí jít :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts