zraltyp Posted January 11, 2018 Share Posted January 11, 2018 Witam otóż mam problem z wyświetlaniem swojej strony głównej ( podglądu strony np. na facebook) zamiast pobrać zdjęcie i opis z index pojawia się błąd 403 Forbidden. Miałem podobny problem z podstroną i paroma produktami ale wystarczyło, że zmieniłem metatytuł i url, wróciło wszystko do normy. Zastanawiam się co mogło się stać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zraltyp Posted January 11, 2018 Author Share Posted January 11, 2018 (edited) A w dodatku Google Adwords wyświetla mi "Niedziałająca strona docelowa, błąd 403"- podstrona/kategoriai odrzuca reklamę. [edit] A teraz zmieniłem adres url podstrony (tej której google nie przyjmowało) i reklama działa. Ale dalej mam problem z tym błędem ze strony głównej i facebook. Facebook dalej jej nie może pobrać i wyświetla błąd. [edit] W ogóle głupio, że znów edytuję post. Ale znalazłem błąd, namieszałem trochę w .htaccess, a z pobieraniem miniaturki rozwiązałem to tak, że usunąłem błąd z .htaccess i wszedłem na debugger facebook i można odczarowałem wyświetlanie błędu. Edited January 11, 2018 by zraltyp (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts