Palo Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Ahoj,som "prestový" nováčik. Rád by som sa spýtal na dve veci:- Ako môžem upravovať obrázok v strede nad produktami ( odkazuje na prestashop.com) a ako sa upravujú obrázky "reklama" na bočných stĺpcoch- Ako nastavím, aby menu Kategórie bolo stále v rozbalenom staveĎakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master D Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ahoj Palo,ak si novacik najprv si vo vlastnom zaujme pretukaj cely backoffice a az potom sem pis...vsetky 3 veci sa upravuju pmocou 3 modulov:1) editor titulnej strany2) blok reklama3) blok menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo Posted August 16, 2010 Author Share Posted August 16, 2010 Ahoj Master D,skôr, ako som sem napísal, som celé menu prelúskal odpredu dozadu trinásť krát. Nie som dosť zdatný v američtine a nakoľko celé menu mám v tejto reči, myslel som, že tu mi niekto poradí a nie ma vyhreší. Podľa mňa je toto o dobrovoľnosti, ale stačí povedať, túto stránku si môžem vymazať z obľúbených, aby som Vás nezaťažoval pre Vás ľahkými otázkamií.Samozrejme, že ani teraz neviem, ako uvedené problémy odstránim, lebo Tebou spomínané tri body som nenašiel, ale nevadí.Vďaka, ahoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts