kolmen Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Cześć, Nie wyświetlają mi się informację kontaktowe w footerze. tj. Wyświetla się tylko kraj nr telefonu i email. Brak nazwy sklepu i adresu. Co ciekawe jak zmienię kraj z Polska na jakiś inny to dane się zaczytują a jak wrócę do Polski to znikają. Ktoś wie jak rozwiązać problem? thame classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolmen Posted February 20, 2018 Author Share Posted February 20, 2018 Podpowie ktos coś? W bazie danych dane są wpisane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Dane z modułu są poprawnie wypełnione dla wszystkich wersji językowych strony ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolmen Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 (edited) W danych kontaktowych sklepu nie ma podziału na języki a w module sa jedynie opcje włączy i wyłącz. usuwałem moduł, instalowałem na nowo - nie pomogło. Edited March 6, 2018 by kolmen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dobrypoczatek Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Hej, mam ten sam problem. Problem zaczął się od tego, że dodałem nową kolumną do footera - wszystko było widoczne, a jak chciałem dodać jakiś link pod nową kolumnę to przestało być widoczne. Aktualnie widać kolumnę Twoje konto oraz Informacje kontaktowe. ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolmen Posted April 15, 2018 Author Share Posted April 15, 2018 up, komuś się udało rozwiązać problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kolmen
Cześć,
Nie wyświetlają mi się informację kontaktowe w footerze.
tj. Wyświetla się tylko kraj nr telefonu i email. Brak nazwy sklepu i adresu.
Co ciekawe jak zmienię kraj z Polska na jakiś inny to dane się zaczytują a jak wrócę do Polski to znikają.
Ktoś wie jak rozwiązać problem?
thame classic
5 answers to this question
Recommended Posts