Marcin Wagh Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Witam, Po zainstalowaniu presty 1.7.2.4 nie pokazuje mi się na liście widoku kategorii miniaturek podkategorii... tylko produkty podpięte pod tą kategorie (ma ona w sobie jeszcze podkategorie ale nie ma ich na widoku) Proszę o pomoc gdzie to mogę zmienic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Szablon domyślny czy jakiś kupiony / ściągnięty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Marcin Wagh Posted January 9, 2018 Author Share Posted January 9, 2018 Szablon kupiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piasek2000 Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Mam taki sam problem w szablonie domyślnym Presta 1.7.3.0. Nie dość że drzewo kategorii w lewej kolumnie wariuje bo działa tylko w ustawieniu głównej kategorii co utrudnia nawigację, to jeszcze po wejściu w kategorię nadrzędną nie ma nigdzie informacji o podkategoriach. Czy ktoś wie jak to naprawić ? link do sklepu: http://www.cosmedika.ndl.pl/a/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Marcin Wagh
Witam,
Po zainstalowaniu presty 1.7.2.4 nie pokazuje mi się na liście widoku kategorii miniaturek podkategorii... tylko produkty podpięte pod tą kategorie (ma ona w sobie jeszcze podkategorie ale nie ma ich na widoku)
Proszę o pomoc gdzie to mogę zmienic
3 answers to this question
Recommended Posts