monk1000 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Witam, Chciałem zmodyfikować dobie wygląd BlockCart'a i zmienijąc wartości w pliku blockcart.tpl nie są one widoczne po wgraniu na serwer.? Ktoś może wie dlaczego? Cache oczywiście wyczyszczony i wszystkie inne zmiany css działają bez problemów. we wgranych plikach na serwerze s. Wersja Prestashop 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Przeniosłem do właściwego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 monk1000 Posted January 7, 2018 Author Share Posted January 7, 2018 Zapomniałem odpisać wcześniej. Wątek rozwiązany. Jako prest Noobie nie wiedziałem ze presta ma swój Cache. Oczywiście wszystkie bóle ustały po wyczyszczeniu!!! PAMIĘTAJCIE WSZYSCY!!! CZYSCIĆ CACHE i w przeglądarkach i w presta!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
monk1000
Witam,
Chciałem zmodyfikować dobie wygląd BlockCart'a i zmienijąc wartości w pliku blockcart.tpl nie są one widoczne po wgraniu na serwer.?
Ktoś może wie dlaczego?
Cache oczywiście wyczyszczony i wszystkie inne zmiany css działają bez problemów. we wgranych plikach na serwerze s.
Wersja Prestashop 1.6
2 answers to this question
Recommended Posts