gregcold Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Witam Szukam osoby, która pomoże mi odpłatnie poprawić kilka funkcji poprawiających funkcjonalność serwisu w mojej instalacji sklepu internetowego http://fotoporcelana.net Sklep jest z opcją multistore. Działania do poprawy: - poprawa przycisku dodającego zdjęcia do modułu Attribute Wizard Pro (nie zawsze działa za pierwszym razem, po prze klikaniu przycisków odpala :), - czasami nowi odwiedzający za pierwszym razem nie mogą dodać produktu do koszyka (po odświeżeniu strony nagle problem znika ale wpływa to na reakcję klientów przy pierwszym kontakcie), - Serwis jest dosyć ciężki dosyć powoli się ładuję chciałbym go trochę odchudzić przyśpieszyć ale mam za mało doświadczenia aby to samemu zrobić. Ewentualnie inne sugestie mile widziane jestem otwarty na współpracę długofalową za rozsądne pieniądze. Jeśli jest ktoś z Wrocławia kto by chciał się podjąć to też by było ok. Info na PRIV lub tel. 606701685 Pozdrawiam Grzegorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts