Beda Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Zdravím a mám dotaz.Můj problém spočívá v tomto: pokud chci upravovat nějakou vlastnost produktu v kategorii a dám uložit, vždy po uložení mě to vyhodí na hlavní stranu katalogu. Myslím že by to mělo fungovat tak, že to zůstane v aktuální kategorii, abych se tam pak nemusel pracně proklikávat.Další věc, pokud si zákazník vybere produkt A (jehož množství na skladu je jedna a více) a poté např. produkt X (hodnota skladu je nula), NEODEČTE se zboží (A) ze skladu. V obráceném pořadí ano. V případě že je objednávka realizována ze zboží jehož hodnota na skladu je 1 a výš je sklad náležitě ponížen. (což je v pořádku)Věděl by někdo jak realizovat prodej do mínusu?PrestaShop provozuji cca rok, a spokojenost, zkoušel jsem si cvičně verzi 1.3 a tyto problémy se tam nevyskytují, ale přechod by byl velmi, velmi bolestivý a pracný, z toho důvodu bych rád měl odřešeny tyto problémy.Hledal jsem na různých fórech, ale nenašel, pokud by někdo věděl o řešení děkuji předem.Mám Prestashop 1.2.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Proč by byl přechod velmi pracný a bolestivý?Já přecházel z 1.1 na 1.3 a rovnou na nový design a webhosting a dalose to.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanCo Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Děkuji za odpověď. Samozřejmě, že jsem zkoušel upgrade, ale výsledek byl nedobrý. Možná by mně i jiným uživatelům pomohlo, kdyba jste se trošku více rozepsal o Vámi provedeném upgrade., případně hodil link. Když jsem zaváděl můj obchod, proseděl jsem u toho několik nocí abych to předělal k obrazu svému. Navíc jsem nějak nenašel jak v nové verzi nastavit zobrazování s a bez DPH, což může být ři prodeji některých druhů zboží dost zásadní problém.Zajímalo by mě též jestli podobné problémy mají i jiní uživatelé Prestashopu 1.2.5, nebo jen já a způsobil jsem si to sám...Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Já jsem dělal upgrade přesně podle návodu ve wikipedii.Samozdřejmě se museli udělat PDFka, maily, překlad....Ale takový porod to myslím nebyl.Výsledek je vidět v linku z podpisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts