alexander_the_great Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Merhaba, Geçen ay başlayıp son bulan Zorunlu "Etbis" Kayıt oldunuzmu? Prestashop listede yok. Düşünceleriniz. Quote Kendilerine ait elektronik ticaret ortamında faaliyet gösteren hizmet sağlayıcılar, aracı hizmet sağlayıcılar ve yurtiçinde yerleşik olup yurtiçinde elektronik ticaret faaliyetinde bulunmamakla birlikte yurtdışında yerleşik bir aracı hizmet sağlayıcı üzerinden sözleşme yapan veya sipariş alan hizmet sağlayıcılar da faaliyetlerine başlamadan önce ETBİS’e kayıt olacak. Ayrıca, sınır ötesi elektronik ticaret gerçekleştirilmesi halinde ise ticaretin yıllık hacmine ilişkin bildirim her yıl Mart ayı sonuna kadar yapılacak. ETBİS KAYIT OLMAYAN KULLANICILAR 5.000-20.000TL ARASI PARA CEZASI GÜNDEMDE. Düşünceleriniz nelerdir. Kimin haberi oldu? kimin olmadı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Merhaba Ben ilgili kuruma bu durumu e-posta olarak gönderdim. Sanırım benim gibi birkaç kişi daha ilgilenmiş. Prestashop değil, açık kaynak diye bir kategori oluşturdular. Bunu seçip devam edebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 merhaba mahmut bey, zaten sizin ile telefon ile görüştükten sonra öyle yapmıştım :)(Serdar ben) Yani forumda hiç konuşulmamış. Belki çoğu kişinin haberi bile yoktur. Bu sebepten bi başlık açayım dedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 14 hours ago, alexander_the_great said: merhaba mahmut bey, zaten sizin ile telefon ile görüştükten sonra öyle yapmıştım :)(Serdar ben) Yani forumda hiç konuşulmamış. Belki çoğu kişinin haberi bile yoktur. Bu sebepten bi başlık açayım dedim. Merhaba Serdar Bey İyi yapmışsınız. Bu arada eski hesabınız ne oldu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 bueski hesabım, kullanıcı adını değiştirdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acemiprestaci Posted January 17, 2018 Share Posted January 17, 2018 benimde haberim yoktu hemen kayıt oldum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 Bu sisteme e-ticaret sitesi olan her işletme kayıt olmak zorunda mı? Küçük yada büyük farketmeksizin. Ayrıca ben şimdi kayıt tarihini yeni öğrendim ne olacak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 21, 2018 Share Posted January 21, 2018 evet bütün e-ticaret sitesi olan işletmler kayıt olmak zorunda. binlerce site henüz kayıt olmadı olmadı , sanırım süre uzatılacak ama vakit geçmeden siz kayıt olun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUhammet Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 şimdide kayıt etsen olur, onlar sana ulaşmadan kayıt etmen lazım ben tüm siteleri kayıt yaptırdım 2017 de. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts