Devhub Posted December 29, 2017 Share Posted December 29, 2017 (edited) Witam. Na moim sklepie nie można zamawiać produktów, bo pojawia się napis: "Niestety, brak dostępnych przewoźników dla Twojego adresu dostawy.". Strefa jest ustawiona na Polskę u przewoźnika razem z kosztem. W strefie tej znajduje się Polska jako kraj. Kraj jest wybrany przez użytkownika. Nie wiem co mogę zrobić, żeby to się znowu pojawiło. Zarządzanie magazynem muszę mieć na sklepie, więc opcja z jego wyłączeniem odpada. Presta 1.7.1.2 Pozdrawiam Edited December 29, 2017 by Devhub (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Devhub
Witam.
Na moim sklepie nie można zamawiać produktów, bo pojawia się napis: "Niestety, brak dostępnych przewoźników dla Twojego adresu dostawy.".
Strefa jest ustawiona na Polskę u przewoźnika razem z kosztem. W strefie tej znajduje się Polska jako kraj. Kraj jest wybrany przez użytkownika.
Nie wiem co mogę zrobić, żeby to się znowu pojawiło. Zarządzanie magazynem muszę mieć na sklepie, więc opcja z jego wyłączeniem odpada.
Presta 1.7.1.2
Edited by Devhub (see edit history)Pozdrawiam
0 answers to this question
Recommended Posts