polenD Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Witam Pobrałem moduł Inpost z ich strony. Mam o 4,7MB . Jak chcę go zainstalować to wyskakuje mi powiadomienie że plik jest za duży. Co mam zrobić żeby go zainstalować? Fachowcy z Inpostu nie wiedzą jak mi pomóc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hakeryk2 Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Kwestia leży raczej po stronie Twojego hostingu lub jego ustawień. Sprawdź ustawienia w pliku php.ini i zmodyfikuj wartości na mniej więcej takie: ; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 32M ; Must be greater than or equal to upload_max_filesize post_max_size = 32M Jak nie wiesz o co chodzi to odezwij się do osoby zajmującej się Twoim hostingiem serwera ze stronką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 polenD Posted December 29, 2017 Author Share Posted December 29, 2017 Dzięki bardzo za pomoc . Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
polenD
Witam
Pobrałem moduł Inpost z ich strony. Mam o 4,7MB . Jak chcę go zainstalować to wyskakuje mi powiadomienie że plik jest za duży. Co mam zrobić żeby go zainstalować? Fachowcy z Inpostu nie wiedzą jak mi pomóc.
Pozdrawiam
2 answers to this question
Recommended Posts