Mehmet Aykut Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Selam Arkadaşlar, Url İD'leri Düzenlemek İstemekteyiz. Link Yapımız Şuan da : {category:/}{id}{-:id_product_attribute}-{rewrite}{-:ean13}/ Burada ki "İd" Kısmını Kaldıramıyorum, Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Merhaba Bu ID numaraları veri tabanı sorgularında kullanılan benzersiz (Unique) değerlerdir. Bunları kaldırmanızın tek yolu hardcoded veya override yöntemlerle sisteminize müdahale etmek. Sonuçta daha yavaş çalışan sayfalarınız ve ilk güncellemede çöpe dönecek bir mağazanız olur. Yani teknik olarak mümkün ama mantıklı değil. Oradaki ID numarasının SEO'ya negatif etkisinin olduğunu düşünenler de var. Ama geç açılan sayfaların negatif etkisi daha fazla. Sonuç: Yapmayın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehmet Aykut Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 Mahmut Bey, Selamları İlgili Modulu Bulup İşlemi Çözmeye Çalışacağım. Presta 1.7 İçin Şunu Farkettim Ürün Sayfasında Keywords Ekleme Alanı Yok, Nasıl Açabiliriz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 benim bu konuda çalımam var bitince paylaşırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seo Uzmanı Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Keyword kısmına anahtar kelimeleri listelemek artık o kadar da tavsiye edilen bir seo çalışması değil. (örneğin Wordpress'de Yoast seo'da bile bu özellik kapalıdır ki insanlar anahtar kelimeleri yığmasın). O nedenle anahtar kelime kutusunu boş bırakmak daha mantıklı, onun yerine meta açıklamalar ve içerik için odaklanmak her zaman daha iyi sonuç verecektir diye düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonely2134 Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 7 hours ago, Seo Uzmanı said: Keyword kısmına anahtar kelimeleri listelemek artık o kadar da tavsiye edilen bir seo çalışması değil. (örneğin Wordpress'de Yoast seo'da bile bu özellik kapalıdır ki insanlar anahtar kelimeleri yığmasın). O nedenle anahtar kelime kutusunu boş bırakmak daha mantıklı, onun yerine meta açıklamalar ve içerik için odaklanmak her zaman daha iyi sonuç verecektir diye düşünüyorum. Kesinlikle katılıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
pressssss Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 x.html#/5-renk_secimi-gri gibi link sonuna eklenen özellik yazısını kaldırabiliyor muyuz peki ? x.html dede aynı sayfa sonuç olarak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts