Mabcin Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Cześć, Mam problem ze zmianą wyglądu produktów. Chciałem zmienić ułożenie "dodaj do koszyka" itp. Podmieniłem więc pliki product list style.css i global.css by zobaczyć czy się uda otrzymać efekt jak tutaj. Na stronie głównej w produktach się udało. Tak chciałem by wyglądało Ale po wejściu w jakąś kategorię nie wyglądają tam samo jak na stronie głównej. Link do strony Moja strona Co źle robię gdzie szukać problemu z tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
() Maciej () Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Nie bardzo rozumiem co chcesz osiągnąć. Podajesz linki do 2 różnych stron. Na 1 przyciski zmienione są na każdej podstronie, na drugiej brak zmian w stosunku do domyślnego szablonu. Chcesz zmienić wygląd pisząc "podmieniłem więc pliki... " Ale co w nich się zmieniło, skąd je wziąłeś ? Na chwilę obecną mam wrażenie, że chcesz stworzyć sobie szablon nie mając pojęcia bladego o takich narzędziach jak "zbadaj kod" z Firefoxa, czy "zbadaj" w Chrome. To są według mnie podstawowe narzędzia bez których będziesz szukał w nieskończoność każdej drobnej pierdoły, którą będziesz chciał zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Plik global.js odpowiada za produkty w kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeryk2 Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 (edited) @() Maciej () wydaje mi się, że autor chce byśmy za darmo mu szablon przerobili Krok po kroku. Skończymy gdzieś tak w 18 maja 2018. Do autora - wszystkie zmiany dokonasz w plikach product-list.tpl, global.js oraz product_list.css w folderze twojego szablonu. Jeśli korzystasz z modułu themeconfigurator to również musisz pozmieniać w wybranym przez siebie pliku css zmiany. Edited December 27, 2017 by hakeryk2 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts