psaddicted Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 (edited) Buna seara, In aceasta perioada mai aglomerata curierii au probleme cu livrarile, coletele nu mai sunt livrate si se intorc ca retur Am tot cautat cum sa activez statusul retur la comenzi si nu reusesc sa selectez sau sa creez un status retur, status care sa imi reintroduca produsul care vine retur inapoi in soc, Am gasit lista stadii de retur insa acele optiuni nu se gasesc pentru a fi selectate si in pagina comenzii, pur si simplu nu stiu ce sa mai fac, singura varianta este sa tin o evidenta si sa trec in comanda, statusul - comanda anulata ! As fi recunoscator daca ma ajuta si pe mine cineva sa implementez statusul retur la comenzi neridicate/nelivrate Multumesc, Edited December 21, 2017 by laguerra (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted December 22, 2017 Share Posted December 22, 2017 Salut, alea sunt stadiile de retur. atentie ca traducerile in presta sunt un pic inselatoare banuiesc ca folosesti presta 1.6.x din captura de ecran in primul rand vezi daca este activa optiunea de retur in admin > comenzi > returnari de produse in al doilea rand vezi ca acel status de retur (in pagina de procesare a comenzii) nu este in locul unde te astepti tu sa-l gasesti adica in stari ci este in bara de sus, in linie cu "tipareste comanda" vezi factura" etc... acolo este "returneaza produse" / "rambursare partiala" bafta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psaddicted Posted December 23, 2017 Author Share Posted December 23, 2017 (edited) Multumesc frumos, esti de toată isprava, crezi ca imi poti da un răspuns si la postarea aceasta ? Cred ca am facut o greșala in index. Edited December 23, 2017 by laguerra (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 am raspuns si acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts