jmgeorge Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Zničeho nic se do objednávky přidává nějaké zboží navíc. A ke všemu Presta nějak pozapomněla matematiku. Součet ceny zboží + poštovné je menší, než cena zboží. Když se podívám do košíku, tak tam je jen to, co jsem si tam dal. Když provedu objednání, přibyde tam ještě jedna položka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Hilfeee!!! Help!!! Na pomošč!!! Pomoooc!!! Vyměnil jsem celý shop za "zdravý" a nic. Problém je někde v databázi. Kde, prosíííím?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Verze? Modifikace? Použité addony? Každá verze od 1.1 po 1.3 je jiná, jinak zabugovaná a troufám si říct, že nikdo zde tu není telepat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Původně byla 1.2.3, teď je 1.2.5. Bylo to zadarmo, tak holý Presta bez opiček. www.guess-ny.cz (zboží si přidávají a editují děvčata sama) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Udělal jsem xxx instalací 1.2.5 a ani jednou sem se s něčím podobným nesetkal, takže chyba mezi klávesnicí a židlí, možná špatné nastavení v administraci čehosi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Špica. :-) Už jsem myslel, že na to nikdo nepřijde. Prestu jsem nainstalil, nakonfiguroval (asi dva měsíce fungovala bez chyb) a pak tohle. Nenapadá mě způsob, jak z děvčat dostat kvalifikovanou odpověď, co a kde změnila. Asi všechno smažu, a pojedeme od začátku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Pokud z ničeho nic, možná ti s něčím hejbali na hostingu, jediný co se tak nějak stará o výpočty je mod_rewrite, mrkni jestli ho nemáš off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Na stejném hostingu mám i vlastní stránky, které fungují OK. profias.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Po použití práva útrpného se děvenky přiznaly, že zboží s nulovým stavem vymazaly. Teď už jen jak na duplicitu id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Já bych to téma ještě nezavíral. Mám stejný problém na PS 1.1.0.5 a peru se s ním marně. Než to převalím na 1.3.1 musí být dbt v cajku.V košíku jsou natvrdo 4 položky s nulovým množstvím za nulovou cenu a není boha se jich zbavit. Objeví se tam po kliknutí na výpis košíku a setrvají až do konce objednávky.Žádné zboží jsem nemazal => v duplicitě ID to není (alespoň u mne).Pomalu mažu řádky v ps_care s nulovým id_customer. Teď nevím jak dál. Napadlo mi jestli není někde duplicita v e-mailu.Dokončil jsem ruční probírku dbt - nikde nejsou slepé ani zdvojené odkazy nebo id. Už si nejsem jistý, zda to je v dtb.Beru každý nápad, bez objednávky shop přestal fungovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmgeorge Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 A aby toho nebylo málo, mejl k zákazníkovi je v pořádku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Taky jsem našel řešení (pokud tento problém někoho zajímá): vypnout blok se slevami Carussel v.1.0, pak jsem zjistil, že tam může zůstat, ale je třeba nastavit, aby se nezobrazoval současně s order.php. Podotýkám, že instalaci PS 1.1.0.5Na jiném místě se mi stalo, že se objednávky zacyklují: z potvrzení adres nepřejdou k dopravě a formě platby, ale vrátí se k souhrnu (výpis košíku) viz http://www.prestashop.com/forums/viewthread/63362/ , to jsem ještě nepořešil, ale bude to také nějaká ptákovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts