benzior Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Witam, Mam problem z wdrożeniem pluginu płatności24. Posiadam sklep oparty na systemie PRESTASHOP 1.6.1.7. Postępowałem zgodnie z instrukcją na przelewy24. Po instalacji modułu nie pojawiała się opcja wyboru płatności poprzez Przelewy24. Szukałem informacji w internecie i przypadkowo znalazłem wzmiankę, że trzeba mieć dodatkowo zainstalowany moduł o nazwie 'shiptopay' Po instalacji i konfiguracji opcja płatności poprzez Przelewy24 pojawia się jednak po jej wybraniu pokazuje się błąd. Zrzut ekranu pokazujący treść błędu w załączniku. Proszę o pomoc. adres sklepu: http://winotokaj.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Przeinstaluj moduł brakuje tabeli w bazie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 benzior Posted December 20, 2017 Author Share Posted December 20, 2017 Endriu, dziękuję. Zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Z jakiej wersji modułu korzystasz? W wersji 3.4.1 modułu był błąd, moduł podczas instalacji nie tworzył tabel w bazie danych. Pobierz ostatnią wersję 3.4.3, tu jest to chyba naprawione - tak wynika z kodu (działania nie sprawdzałem). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
benzior
Witam,
Mam problem z wdrożeniem pluginu płatności24.
Posiadam sklep oparty na systemie PRESTASHOP 1.6.1.7.
Postępowałem zgodnie z instrukcją na przelewy24. Po instalacji modułu nie pojawiała się opcja wyboru płatności poprzez Przelewy24.
Szukałem informacji w internecie i przypadkowo znalazłem wzmiankę, że trzeba mieć dodatkowo zainstalowany moduł o nazwie 'shiptopay'
Po instalacji i konfiguracji opcja płatności poprzez Przelewy24 pojawia się jednak po jej wybraniu pokazuje się błąd.
Zrzut ekranu pokazujący treść błędu w załączniku.
Proszę o pomoc.
adres sklepu: http://winotokaj.pl
3 answers to this question
Recommended Posts