kolomvos Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Καλησπέρα, αγόρασα το theme Health-template και έχω ένα πρόβλημα με τα ελληνικά. Όσο και αν προσπαθήσω δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω τις ονομασίες στην οριζόντια μπάρα πλοήγησης. Έκανα μεταφράσεις, πείραξα τα αρχεία, τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctek Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Το πιθανοτερο να ειναι καποιο extra module που κανει το οριζοντιο μενου . Κοιτα στις μεταφρασεις των modules απο το back panel ή δες αν το βρεις στα modules του back panel και έχει επιλογή για ρυθμίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Τα έχω δει, έχω κάνει τις μεταφράσεις αλλά τίποτα. Λέει ότι η ενημέρωση έγινε αλλά δεν αλλάζει κάτι. Όταν πειράζω το categoriesbar.tpl μπορω να τα αλλάξω αλλά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες. Με ελληνικά η μπάρα εξαφανίζεται.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 ποιο είναι το site σου να δω κάτι στο κώδικα να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 Εντάξει, το έφτιαξα, απλά έπρεπε να σώσω το αρχείο tpl σαν utf-8 και δούλεψε. Έφτιαξα και τα meta keywords και description, άντε τώρα να δούμε πώς θα φτιάξουμε και τα προϊόντα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Καλησπέρα, επανέρχομαι με καινούριο πρόβλημα και ελπίζω κάποιος να μπορεί να δώσει τη λύση.!Το κατάστημα είναι στη διεύθυνση www.samalcosmetics.gr/eshop/prestashopΜε mozilla είναι όλα εντάξει. Όταν μπαίνω με internet explorer είναι όλα εντάξει μέχρι να μπω στο λογαριασμό μου οπότε και όλη η κεντρική στήλη μετακινείται προς τα δεξιά σε όλες τις σελίδες. Αν πειράξω το global.css φαντάζομαι ότι μετά θα υπάρχει πρόβλημα με το mozilla. Έχετε καμιά ιδέα;Δίνω και εικόνες για να καταλάβετε. Αυτό είναι κανονικάΑυτό είναι το περίεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 πήγαινε στο header.tpl του θέματος σου και από αυτό το κώδικα:<meta http-equiv="Content-Type" content="application/xhtml+xml; charset=Windows-1253" /> αλαξετο σε αυτό:<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />,μπορεί να στρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts