jarrii Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ahoj, nevite o nejakem modulu, ktery umoznuje XML import do Prestashopu? Import pres CSV je trochu nepohodlny, pokud musite prevadet XML do CVS. Navic to delat kazdy den by bylo ztratou casu, proto hledam nejake rychlejsi reseni. Poradi nekdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Pocitej ze za to neco vyplaznes ja ho mam a ani nemuzu rict co me stal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Muzes mi poslat do PM, kolik te to stalo? Popripade, kde sis to nechal udelat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Stálo mě to 7K a firma kde mi to dělali se projevila jako nesolidni kdyz jsem to potreboval predelat tak uz se k tomu neznali.nasel jsem na jednom foru kluka kterej me to podle mych predstav predelal az to bude v ostrym provozu tak ho klidne doporucim, zatim ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Ok, je mi to jasny....proc treba nejedes v csv, kdyz to jde pomerne dobre prekopat z xml? Muzes mi doporucit nejaky free shop, ktery umi xml import? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Muj shop neumi pomoci csv aktualizovat ceny a stav zbozi umi jen pridat novy. Ten script co mam pripravenej bude umet pridat novy, obrazek, menit cenu jak si urcim a mazat zbozi ktery dodavatel vyradil z nabidky. Nevim jestli nekterej free shop umi xml Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarrii Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Poslal sem ti pro rychlejsi komunkaci PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts