lemka Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Dobrý den,nevíte proč mám u emailu s objednávkou kterou vytvořil zákazník místo emailu zákazníka email administratora ?dále se mě na emailu s objednávkou nezobrazuje název zboží ({products}), cena uvedena je a souhlasí ..díkyEDIT: tak zboží se zobrazuje po změně {products} na {items} v šabloně order_conf.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 A jedná se o originál anglické maily? či české? slovenské? a od koho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 jedná se o cz emaily zde na fóru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 A verze shopu? Verze překladu? Jméno překladatele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemka Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 takže překlad je cz-prestashop-1-2-x-x-by-ctc-ver-1-3.zip ... konkretne u modules/mailalerts/mails/cz/new_order.html mě přijde toto (viz obrázek)..problém je, že tohoto návodu http://www.prestashop.com/forums/viewthread/49611/hlavn_diskuze/telefon_v_detajlu_objednvkymě to nepohlo, telefon mám zadán jako nutnou volbu dle návodu zde, je to "phone_mobile"nefunguje ani originální eng mutace...nejvíce mě trápí, že email s konfirmaci o nové objednávce přijde z mého administračního emailu...samozřejmě bych chtěl jako email pro odpověď ten zákazníka ..díky všem za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 1) Nevim kolik toho víš o programingu, ale zřejmě ne tolik aby ses mohl vrtat ve zdroji, návod je funkční, tak se starej2) A jelikož maily rozzesílá shop a ne zákazník, tak tam bude prostě adresa shopuA jestli chceš něco napsat zákazníkovi k objednávce, tak to lze přes administraci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts