fotostyle Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Witam wszystkich, od kilku dni prawdopodobnie po zmianie szerokości kolumn przestało działać powiększanie zdjęć w karcie produktu. Brak reakcji na klikanie w zdjęcie a kliknięcie w miniaturki pod zdjęciem powoduje otworzenie dużego zdjęcia ale nie jako popup. Brak reakcji na klikanie w strzałki nawigacyjne przy miniaturkach. Co może być przyczyną ? Link do strony: https://magneticsklep.pl/sukienki/3572-sm735-sukienka-koronka-pianka-bialo-zielona.html Presta 1.6.1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtTechnology Posted December 20, 2017 Share Posted December 20, 2017 Witam serdecznie, Problemów jak zwykle może być wiele. Zalecam najpierw sprawdzić, czy występuje jakiś konflikt jQuery, np. pomiędzy zainstalowanymi modułami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotostyle Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Niestety nie instalowałem żadnych modułów w przed awarią. Nie mam pojęcia gdzie może być problem. Jedynie co robiłem to zmieniałem szerokość kolumn na stronie głównej i stronie produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts