Puziek Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Witam Od jakiegoś czasu zacząłem ćwiczyć sobie obsługę prestashop. Do sklepu potrzebowałem dodać dla produktu dodatkowe pole, które będzie: - Możliwe do wprowadzenia przez back office - Możliwe do zaimportowania z pliku csv - Wyświetlane w na szablonie w opisie produktu - Tytuł pola na szablonie w języku polskim i angielskim I o ile udało mi się przygotować pole tak jak chciałem, to mam problemy z tłumaczeniem. W szablonie edytuje plik product.tpl {block name='compatibility'} {l s='Compatibility' d='Shop.Theme.Catalog'} <div class="compatibility">{$product.compatibility nofilter}</div> {/block} Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak ustawić żeby to "Compatibility" było możliwe do tłumaczenia? w opisie produktu wygląda to aktualnie tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Puziek
Witam
Od jakiegoś czasu zacząłem ćwiczyć sobie obsługę prestashop. Do sklepu potrzebowałem dodać dla produktu dodatkowe pole, które będzie:
- Możliwe do wprowadzenia przez back office
- Możliwe do zaimportowania z pliku csv
- Wyświetlane w na szablonie w opisie produktu
- Tytuł pola na szablonie w języku polskim i angielskim
I o ile udało mi się przygotować pole tak jak chciałem, to mam problemy z tłumaczeniem. W szablonie edytuje plik product.tpl
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak ustawić żeby to "Compatibility" było możliwe do tłumaczenia?
w opisie produktu wygląda to aktualnie tak:
0 answers to this question
Recommended Posts