problem dotyczy modyfikacji modułu ps_contactinfo.
W opisie modułu jest napisane, że jeżeli nie ma podanego numeru telefonu w informacjach sklepu to wyświetla się w górnej części sklepu link do kontaktu, natomiast jak jest podany ten numer to wyświetla się numer... Chcę zrobić tak, żeby pomimo to, że podałem numer i jest on wyświetlany na stronie kontakt, to w górnej części sklepu ma być nadal link do strony z kontaktami, a nie numer telefonu.
Wchodzę w głownykatalog/moduly/ps_contactinfo
przeglądam pliki i trafiam na plik nav.tpl, który wygląda następująco:
<divid="contact-link"><ahref="{$urls.pages.contact}">{l s='Contact us' d='Modules.Contactinfo.Shop'}</a>
{if $contact_infos.phone}
{* First tag [1][/1] is for a HTML tag. *}
{l
s='Call us: [1]%phone%[/1]'
sprintf=[
'[1]' => '<span>',
'[/1]' => '</span>',
'%phone%' => $contact_infos.phone
]
d='Modules.Contactinfo.Shop'
}
{/if}
</div>
i nie działa :/, ciągle działa tak jakby kod był nie zmieniony... Próbowałem już instalować moduł z tak przerobionym kodem i też nie działa. Pliki w szablon/moduły/ps_contactinfo usunięte.
W ogóle, mogę ten nav.tpl wyczyścić do zera i także brak reakcji..., reakcja dopiero wtedy, kiedy usunę nav.tpl z ftp... wtedy wywala błąd 500 ...
Gdzie i co jeszcze trzeba zmienić żeby to zadziało?.
Question
Lolopin
Witam,
problem dotyczy modyfikacji modułu ps_contactinfo.
W opisie modułu jest napisane, że jeżeli nie ma podanego numeru telefonu w informacjach sklepu to wyświetla się w górnej części sklepu link do kontaktu, natomiast jak jest podany ten numer to wyświetla się numer... Chcę zrobić tak, żeby pomimo to, że podałem numer i jest on wyświetlany na stronie kontakt, to w górnej części sklepu ma być nadal link do strony z kontaktami, a nie numer telefonu.
Wchodzę w głownykatalog/moduly/ps_contactinfo
przeglądam pliki i trafiam na plik nav.tpl, który wygląda następująco:
modyfikuje go w następujący sposób:
i nie działa :/, ciągle działa tak jakby kod był nie zmieniony... Próbowałem już instalować moduł z tak przerobionym kodem i też nie działa. Pliki w szablon/moduły/ps_contactinfo usunięte.
W ogóle, mogę ten nav.tpl wyczyścić do zera i także brak reakcji..., reakcja dopiero wtedy, kiedy usunę nav.tpl z ftp... wtedy wywala błąd 500 ...
Gdzie i co jeszcze trzeba zmienić żeby to zadziało?.
Pozdrawiam.
Edited by Lolopin (see edit history)Link to comment
2 answers to this question
Recommended Posts