tickmeister Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Witam Do zaczepu displayOrderConfirmation mam zaczepione 2 moduły Official Facebook pixel oraz Ceneo Trusted reviews Niestety, żaden z modułów nie pojawia się na stronie potwierdzającej zamówienie. Próbowałem wymienić plik .tpl na ten z domyślnego szablonu do presty 1.7 ale to nic nie zmienia. Gdzie jeszcze mogę szukać przyczyny tego problemu? Niestety, nie mogę przenieść modułu ceneo do innego zaczepu, nie działa w nim funkcja przeszczepiania modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 dotyczy to każdego modułu płatności, czy tylko wybranego? najprawdopodobniej jest tak, że Twój moduł płatności nie wywołuje teog hooka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tickmeister Posted December 18, 2017 Author Share Posted December 18, 2017 Testowane z tpay, płatnością przelewem i za pobraniem. W kazdym ze sposobów płatności hook nie występuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts