MuszakiK Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Sziasztok! Egy nagyon érdekes, de bosszantó dologra lettem figyelmes a Prestában. Az 1.6.1.1-es verziót használjuk, regisztrációhoz az egylépcsős regisztráció van beállítva. A probléma az országválasztóval van számlázási címnél. Beteszem a kosárba a terméket, majd rámegyek a fizetésre és kijön az egyoldalas megrendeléses oldal. Kitöltöm az adataimat, szállítási címet (ezeknél minden helyesen jelenik meg), majd mikor kipipálom, hogy számlázási címnek mást szeretnék megadni, akkor lenyílik a számlázási címhez tartozó mezők, de itt az országválasztó összecsúszik a csatolt képen látható módon. Az érdekes az egészben az, hogy ha a böngésző ablakát méretezem akár egy kicsit is, akkor helyreugrik. Valami valahol beakad, kerestem mindenütt, de sehol sem találtam. Esetleg valamilyen ötlet, hogy mit és hol módosítsak ahhoz, hogy egyből helyesen jelenleg meg a mező? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikk Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Szia, kellene tudni, hogy gyári témát használsz-e vagy bekapcsoltál másikat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuszakiK Posted December 15, 2017 Author Share Posted December 15, 2017 (edited) Nem gyári, be van kapcsolva másik, amit egy illető készített nekem. Viszont ő már nem foglalkozik ezzel és nem tud segíteni, ezért kellene rájönnöm, hogy mi a probléma így. Amúgy alap, gyári témánál jól működik. Edited December 15, 2017 by MuszakiK (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 16, 2017 Share Posted December 16, 2017 Nem fogunk tudni csak akkor segíteni, ha látjuk a hibát. Dobd be az oldalt vagy küldd el privátban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts