hardid Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 (edited) Witam, przeniosłem sklep na inny hosting i teraz wyskakuje problem ERR_TOO_MANY_REDIRECTS i nw co mogę z tym zrobić :/ ktoś ma jakiś pomysł, proszę o pomoc. Presta 1.7 tak wiem jaka macie o tym opinie, przejąłem sklep i coś próbuję działać. Edited December 15, 2017 by hardid (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 W jaki sposób przenosiłeś sklep ? Kopiując wszystko jeden do jednego, czy używałeś jakiejś innej metody ? Czyściłeś cache sklepu ? Czy też je przeniosłeś ? Opisz najlepiej krok po kroku co zrobiłeś, bo samo stwierdzenie "przeniosłem sklep na inny hosting " za wiele nie mówi. Czyściłeś pamięć podręczną przeglądarki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hardid
Witam,
przeniosłem sklep na inny hosting i teraz wyskakuje problem ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
i nw co mogę z tym zrobić :/
ktoś ma jakiś pomysł, proszę o pomoc.
Presta 1.7 tak wiem jaka macie o tym opinie, przejąłem sklep i coś próbuję działać.
Edited by hardid (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts