kasownik Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Dzień dobry, Na stronie posiadam następujące menu: Pozycje z menu wyświetlane są w jednej lini, chciałbym je edytować tak aby były w 2 liniach (2 słowo w 2 linii; jak pozycja Formularz zamówienia). Po dodaniu np. nowych pozycji w Katalog->Kategorie i tak muszę je ustawiać w dodatkowym module: TM Mega Menu v1.5.2. Będę wdzięczny za pomoc bo nie mogę do tego dojść.. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Jest kilka możliwości aby to osiągnąć natomiast wszystko zależy od układu jaki jest obecnie, czasami wystarczy wstawić ogromny odstęp pomiędzy słowami typu word-spacing: 9999999px; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kasownik Posted December 11, 2017 Author Share Posted December 11, 2017 Fajnie, dzięki za radę; tylko w tym swoim stylu nie wiem w jakim pliku tego szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kasownik
Dzień dobry,
Na stronie posiadam następujące menu:
Pozycje z menu wyświetlane są w jednej lini, chciałbym je edytować tak aby były w 2 liniach (2 słowo w 2 linii; jak pozycja Formularz zamówienia).
Po dodaniu np. nowych pozycji w Katalog->Kategorie i tak muszę je ustawiać w dodatkowym module: TM Mega Menu v1.5.2.
Będę wdzięczny za pomoc bo nie mogę do tego dojść..
Pozdrawiam.
2 answers to this question
Recommended Posts