Jump to content

Realizare magazin online

WinTeam

Recommended Posts

Salutare, as dori sa realizez un magazin online si as dori sa stiu daca se poate ca diversi furnizori de exemplu, Floraria X vrea sa vanda flori pe site-ul meu, iar eu sa ii creez un cont si sa isi creeze/modifice/sterge produsele adica sa isi administreze singur produsele pe site-ul meu. dupa aceea, o alta persoana vinde jucarii la fel sa ii creez un cont prin care isi poate administra comenzile. iar persoana de la florarie sa nu poata modifica produsele celeilalte persoane si nici invers, se poate face asa ceva?

Mersii

Salut!

In varianta default indiferent de versiune, nu ai cum. Se poate doar daca cumperi anumite module care fac, ca site-ul tau sa devina un fel de mall (cam cum e emag marketplace).

Gandeste-te ca pe langa faptul ca fiecare user va trebui sa isi puna produsele in site-ul tau prin contul pe care il oferi la tine pe site, acel user va trebui sa aibe si metode de livrare, de transport cu costuri diferite pentru fiecare.

O cautare pe google sau in forum-ul prestashop te va ajuta sa gasesi mai multe detalii si de unde poti cumpara aceste module care sa-ti transforme site-ul in ceea ce vrei.

10 minutes ago, Marius05 said:

Salut!

In varianta default indiferent de versiune, nu ai cum. Se poate doar daca cumperi anumite module care fac, ca site-ul tau sa devina un fel de mall (cam cum e emag marketplace).

Gandeste-te ca pe langa faptul ca fiecare user va trebui sa isi puna produsele in site-ul tau prin contul pe care il oferi la tine pe site, acel user va trebui sa aibe si metode de livrare, de transport cu costuri diferite pentru fiecare.

O cautare pe google sau in forum-ul prestashop te va ajuta sa gasesi mai multe detalii si de unde poti cumpara aceste module care sa-ti transforme site-ul in ceea ce vrei.

Te salut, ai putea sa ma ajuti cu gasirea acestor module? si cu realizarea acestui site, contra-cost desigur

Mersii