casamanuell Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Salutare,este cineva priceput sa instaleze si configureze complet contra cost un modul urgent curier? Am urmat cativa pasi din documentatia lor iar cand transportatorul urgent este activ pagina web nu se incarca intra un mesaj ceva despre curl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 Poate nu e nevoie de niciun contra cost. Pune mesajul despre curl aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 (edited) Cand este activ curierul apare acest mesaj cand accesez pagina web,este si parola si username dar le-am sters in aceasta captura. Edited December 7, 2017 by mobila-cris (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUHA Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 (edited) On 07.12.2017 at 11:41 PM, mobila-cris said: Cand este activ curierul apare acest mesaj cand accesez pagina web,este si parola si username dar le-am sters in aceasta captura. Genul acesta de eroare este de la modulul cargus care nu se poate conecta la site-ul cargus , poate din cauza user-ului si a parolei. Cand pica serverul Cargus , nu se mai pot plasa comenzi pe magazinul prestashop. Daca sunt pe faza , ma duc in Back office si dezactivez repede modulul cargus. Cand vad ca si-a revenit serverul cargus, activez modulul cargus la loc. Aici am mai scris cum se instaleaza si configureaza modulul Cargus https://www.prestashop.com/forums/topic/625162-urgent-cargus/ Urmariti pasii respectivi si o sa va functioneze dupa aceea modulul. Daca nu va descurcati , dati-mi un mesaj privat. O seara minunata. Edited December 12, 2017 by HUHA (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobila-cris Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 A aparut 1 eroare The product selection cannot be delivered by the available carrier(s). Please amend your cart. « Inapoi Selectia de produse nu poate fi livrata de curierii disponibili. Te rugam sa rectifici cosul. Selectia de produse nu poate fi livrata de curierii disponibili. Te rugam sa rectifici cosul. curierul este activ in acest moment si nu il vede,este setat si punctul de ridicare care se afla aici https://app.urgentcargus.ro/Logged.aspx si tot nu pot finaliza un transport.Care ar fi problema? Adaugă costurile de procesare Da Nu Transport gratuit Da Nu Facturare În funcție de prețul total. În funcție de greutatea totală. Taxa Nicio taxa Comportament în afara zonei de livrare Aplică costul celui mai scump transportSe dezactiveaza transportatorul Intervalele nu sunt ordonate corect Reordonare Ranges Se va aplica cand pretul este >= kg lei Se va aplica cand pretul este < kg lei All lei Africa lei Asia lei Central America/Antilla lei Europe lei Europe (non-EU) lei North America lei Oceania lei South America lei Adaugă un interval la punctul 2 din setari curier sunt mai sus detaliile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts