Jump to content
  • 0

Zakup bez rejestracji - dodatkowe pole w formularzu

Bitoslaw

Question

Witam.
Jest taka możliwość aby w formularzu dla osób niezarejestrowanych, dodać jedno pole?
A dokładniej chciałbym aby pod wszystkimi polami było pole "Komentarz".
Próbowałem w authentication.tpl odnieść się do message jak jest to w order.tpl ale brak rezultatu...
Da się to jakoś zrobić? Bo nie jestem programistą tylko grafikiem i dla mnie to czarna magia a bardzo bym tego potrzebował.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Od kogo wymagasz infolinii? Forum jest tworzone przez społeczność i dla społeczności, każdy kto tu pomaga robi to za darmo i w swoim wolnym czasie. Jeśli oczekujesz wsparcia na telefon jest wiele firm z którymi możesz w tej kwestii rozpocząć współpracę.

Na addonsach są moduły które pozwalają stworzyć dowolną ilość pól.

Oprócz zmian w tpl są też wymagane zmiany w kontrolerach które obsłużą to pole oraz w bazie danych gdzie informacje zostaną zapisane.

• 0
52 minutes ago, endriu107 said:

Od kogo wymagasz infolinii? Forum jest tworzone przez społeczność i dla społeczności, każdy kto tu pomaga robi to za darmo i w swoim wolnym czasie. Jeśli oczekujesz wsparcia na telefon jest wiele firm z którymi możesz w tej kwestii rozpocząć współpracę.

Na addonsach są moduły które pozwalają stworzyć dowolną ilość pól.

Oprócz zmian w tpl są też wymagane zmiany w kontrolerach które obsłużą to pole oraz w bazie danych gdzie informacje zostaną zapisane.

Znalazłem taki moduł i teraz pytanie, będzie to też działać w formularzu bez rejstracji?
I czy w wiadomości mail będę mógł te nowe pola zamieścić????

https://addons.prestashop.com/pl/registration-ordering-process/7152-custom-fields.html