Smileweb Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Φιλαράκια καλημέρα..Προσπαθώ να μετακινήσω ορισμένα modules από δεξια στήλη σε αριστερή και το ανάποδο (το ζητάει το template που κατέβασα για να εμφανιστεί σωστά) αλλά απο την διαχείριση του καταστήματος, -->modules --> positions ΔΕΝ με αφήνει τα τα μετακινήσω.. Τι κάνω λάθος? Πως γίνεται η μετακίνηση..Θα εκτιμήσω πολύ την άμεση απάντηση σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Φιλαράκια καλημέρα..Προσπαθώ να μετακινήσω ορισμένα modules από δεξια στήλη σε αριστερή και το ανάποδο (το ζητάει το template που κατέβασα για να εμφανιστεί σωστά) αλλά απο την διαχείριση του καταστήματος, -->modules --> positions ΔΕΝ με αφήνει τα τα μετακινήσω.. Τι κάνω λάθος? Πως γίνεται η μετακίνηση..Θα εκτιμήσω πολύ την άμεση απάντηση σας πηγαίνεις μέσα στο αντίστοιχο module που θες να μετακινήσεις και βρίσκεις την .phpεκεί θα δεις το κώδικα:function install() { Configuration::updateValue('BLOCKADVERT_LINK', 'http://www.prestashop.com'); if (!parent::install()) return false; if (!$this->registerHook('rightColumn') OR !$this->registerHook('leftColumn')) return false; return true; }ο πιο πάνω κώδικας το δείχνει και στα αριστερά και στα δεξιά ,οποιο δεν θες το σβήνεις όπως εδώ:function install() { Configuration::updateValue('BLOCKADVERT_LINK', 'http://www.prestashop.com'); if (!parent::install()) return false; if (!$this->registerHook('rightColumn')) return false; return true; }αφού αλλάξεις τη .php μετά θα πρέπει να κανεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά το module για να ενημερωθεί και είσαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Φιλαράκια καλημέρα..Προσπαθώ να μετακινήσω ορισμένα modules από δεξια στήλη σε αριστερή και το ανάποδο (το ζητάει το template που κατέβασα για να εμφανιστεί σωστά) αλλά απο την διαχείριση του καταστήματος, -->modules --> positions ΔΕΝ με αφήνει τα τα μετακινήσω.. Τι κάνω λάθος? Πως γίνεται η μετακίνηση..Θα εκτιμήσω πολύ την άμεση απάντηση σας Σε αφήνει αλλά με άλλο τρόποΔεν χρειάζεται να πειράξεις κώδικα.Πας Modules-> Position -> Transplant a moduleΕκεί επιλέγεις το module και από το dropdown menu έχει left column και right.Απλά μετά θυμήσου να επιστρέψεις στο position και να σβήσεις το module από την θέση που ήταν πριν ειδάλλως θα το έχεις και στις 2 μεριές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 μα κάλα πάντα να ψάχνω το δύσκολο τρόπο...δεν το είχα βρει ότι γίνετε και έτσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATOMMY Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Sorry Αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά position /module/translate module ( Version 1.3.1.1)ΝΕΟΣ στο software αυτό.Αυτό που βλέπω είναι : Hook into : left column block Και δεν με αφήνει να το αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Site-View Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Sorry Αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά position /module/translate module ( Version 1.3.1.1)ΝΕΟΣ στο software αυτό.Αυτό που βλέπω είναι : Hook into : left column block Και δεν με αφήνει να το αλλάξω αλλαξετω στο κώδικά όπως λέω παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomvos Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Sorry Αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά position /module/translate module ( Version 1.3.1.1)ΝΕΟΣ στο software αυτό.Αυτό που βλέπω είναι : Hook into : left column block Και δεν με αφήνει να το αλλάξω Δε θα μπεις στο συγκεκριμένο Module που θέλεις να μετακινήσεις, αλλά θα κάνεις κλικ στην επιλογή "Transplant a module".Αν πας Modules και μετα στο Positions, θα το δεις, είναι πάνω από τη λίστα με τα Modules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irmaiden Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Ελπίζω αυτό το βιντεάκι να σε καλύψει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotheodr Posted February 13, 2019 Share Posted February 13, 2019 σε έκδοση 1.7.5 θέλω να μετακινήσω από το displayNav1 στο displayNavFullWidth. Έχω κατεβάσει το blocktopdropdownmenu17 και δεν βρίσκω λύση. Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ειναι νέος στο presta και προσπαθώ. Το themes που εχω ειναι το BizKick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefa Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 14 hours ago, kotheodr said: σε έκδοση 1.7.5 θέλω να μετακινήσω από το displayNav1 στο displayNavFullWidth. Έχω κατεβάσει το blocktopdropdownmenu17 και δεν βρίσκω λύση. Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα αλλά ειναι νέος στο presta και προσπαθώ. Το themes που εχω ειναι το BizKick Για δοκίμασε από το admin: Σχεδίαση-> Θέσεις.... Εντοπίζεις το module που θέλεις και το μετακινείς ανάλογα. Αν δεν υπάρχει, του κάνεις "εγκατάσταση σε hook". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts